19 Ekim 06.00'ya kadar duyuruldu! Adana Hatay Osmaniye Samsun Kahramanmaraş Mersin Antalya...
19 Ekim 06.00'ya kadar duyuruldu! Adana Hatay Osmaniye Samsun Kahramanmaraş Mersin Antalya... - Milyonlarca kişinin yaşadığı çok sayıda şehirde teyakkuz ilan edilirken uyarı üzerine uyarı yapıldı.
Türkiye doğal afetlerle mücadele etmeye devam ederken çok sayıda il için Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından son dakika uyarısı yapıldı. Bazı illerde gök gürültülü sağanak yağış ve sel uyarısı yapılırken bazı illerde ise fırtına uyarısı yapıldı. İşte o uyarılar...
SEL UYARISI - SON DAKİKA! HANGİ İLLERDE SEL UYARISI VAR?
Yapılan son değerlendirmelere göre; 18.10.2023 Çarşamba günü Antalya, Isparta'nın güneyi, Burdur'un doğusu, Mersin, Adana, Osmaniye, Hatay’ın batısı ile Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, yağış anından kuvvetli rüzgar ve kıyı kesimlerde hortum riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
Yapılan son değerlendirmelere göre; 18.10.2023 Çarşamba günü Orta Karadeniz’de etkisini arttırması beklenen sağanak yağışların; sabah saatlerinden itibaren Kastamonu’da, öğle saatlerinden itibaren Sinop ve Samsun’da yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin edildiğinden sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
İSTANBUL SON DAKİKA SEL UYARISI! HANGİ SAATLERDE YAĞMUR YAĞACAK, YAĞIŞ VAR?
Yapılan son değerlendirmelere göre; 18.10.2023 Çarşamba sabah ilk saatlerden itibaren İstanbul ile kuzey kesimleri başta olmak üzere Kocaeli ve Sakarya’da yerel olarak kuvvetli sağanak yağışlar beklendiğinden sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
Belirtilen illerde sağanak yağış, sel, fırtına ve ani su baskınları için uyarı yapılırken hem yerel yönetimlerin hem de vatandaşların dikkatli olmaları ve tedbir almaları istendi.
Belki zengin oldunuz haberiniz yok! Dede uzak akraba babadan kalan tapudan miras SORGULAMA e Devlet
İlkokul, ortaokul, lise için yeni karar! MEB'den yeni sistem, il il değişiyor!
Ne yazık ki uyarı yapılan iller arasında deprem bölgesi de yer almakta olup bu illerde yaşayan kişilerin belirlenen saatlerde dışarı çıkmamaları istendi.