18-50 yaş arası kadın erkek vatandaşlar için başvurular 3-8 Nisan arasında alınacak!

18-50 yaş arasını yakından ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Aktarılan son haberin detaylarına göre Aile Bakanlığı bünyesinde hizmet veren SYD Vakfı şubeleri için başvurular 3 Nisan’da başlayacak ve 8 Nisan tarihine kadar devam edecek.
18-50 yaş arası kadın erkek vatandaşlar için başvurular 3-8 Nisan arasında alınacak!

Başvuruda bulunmak ve çalışmak isteyenler için detaylar İŞKUR üzerinden yayımlanan ilan üzerinden aktarıldı. Marmara İlçesi SYD Vakfı şubesi için yapılacak olan personel alımında başvuruda bulunacak adayların yaş şartının yanı sıra belirtilen diğer şartları da taşıması gerekiyor. Temizlik personeli için yapılacak alımlarda detaylar şu şekilde:

BAŞVURU BİLGİLERİ

Başvuru Tarihleri: 03.04.2024 – 08.04.2024

Başvuru Adresi: Marmara İlçesi SYD Vakfı

Telefon: 0266 885 56 60

E-Posta: [email protected]

Çalışma Saatleri: 08.30 – 17.30

Çalışma Adresi: Marmara İlçesi SYD Vakfı

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana göre işe ilk aşamada 1 kişinin alınacağı belirtildi. İşte yayımlanan o ilan metni:

ekran-goruntusu-2024-04-02-120747-min.png

MÜRACAAT KOŞULLARI

Başvuruda bulunacak adayların belirtilen tarihler arasında istenilen evraklarla birlikte başvurması gerekiyor. Müracaat koşulları tek tek şu şekilde sıralandı:

  • T.C vatandaşı olmak
  • Medeni haklarını kullanabilmek
  • 18 -50 yaş arasında olmak
  • Kamu haklarından mahrum olmamak
  • Adli sicil sabıka kaydı temiz olmak
  • Görevini yapmaya engel sağlık sorunu olmamak
  • Temizlik işlerinde deneyimi bulunmak

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Yukarıda belirtilen başvuru şartlarının taşınması halinde başvuruda bulunacak adayların sıra ile kimlik fotokopisi, diploma fotokopisi, sağlık raporu, 4 adet vesikalık fotoğraf, ikametgah belgesi, vukuatlı nüfus kayıt örneği ve sabıka kaydı belgesini hazırlaması gerekiyor.

KPSS ŞARTSIZ ALIM YAPILACAK

Yapılacak alımların geçici olacağı belirtildi. KPSS puan şartsız yapılacak olan personel alımlarda çalışma süresinin 9 ay olduğu aktarıldı. Adaylar işe alındıklarında çalışma adresinin Marmara İlçe Sosyal Yardımlaşma Vakfı olacağı ifade edildi. Başvurular şahsen yapılacak olup ilgili adaylar için telefon numarası: “0266 885 56 60” olarak duyuruldu.