16 yaşını tamamlayan TC vatandaşları için duyuru yapıldı!

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup 16 yaş üstü için açıklama geldi. Başvuruların 4 Nisan tarihinde başladığı ve 18 Nisan tarihine kadar devam edeceği belirtildi. Başvuruda bulunmak isteyenler için merak edilen tüm detaylar tek tek açıklandı!
16 yaşını tamamlayan TC vatandaşları için duyuru yapıldı!

İŞKUR üzerinden güncel personel alımları bayram döneminde de yayımlanmaya devam ediliyor. Aktarılan son habere göre Tekirdağ Ebsan İnşaat Ulaşım Gıda San. Tic. A.Ş. bünyesine personel alımı yapılacak. Yapılacak personel alımında alımların şu an için geçici olduğu ve bu sebeple de deneyim şartının aranmayacağı açıklandı.

BAŞVURU BİLGİLERİ AÇIKLANDI

İşçi kadrosu için yapılacak alımlarda adayların taşıması gereken şartlar kalem kalem açıklandı. KPSS puan şartının aranmayacağı işçi alımı için başvuru bilgileri şu şekilde:

Başvuru Tarihleri: 04.04.2024 – 18.04.2024

Başvuru Adresi: Ergene Belediyesi Velimeşe Ek Hizmet Binası Ergene / Tekirdağ

Telefon: 0282 655 08 / 226

Çalışma saatleri için yapılan açıklamada “Saatlik çalışma üzerinden değerlendirilecektir. Detaylar görüşmede belirtilecektir” denildi. Kısmi zamanlı çalışma için başvurusu onaylanan adaylar için görüşmeler 19 Nisan saat 10.00’da belirtile adreste yapılacak.

16-yas-min.png

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvuruda bulunacak adayların taşıması gereken şartlar şu şekilde:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • Emekliliği hak kazanmamış olmak
  • 16 yaşını tamamlamış olmak
  • Müşteri memnuniyetine özen gösteren, sorumluluk sahibi, hızlı tempoya ayak uydurma yeteneğine sahip, ekip çalışmasına yatkın, hijyen kurallarına uyum sağlayan

Belirtilen tüm şartları sağlayan adaylar 18 Nisan tarihine kadar kimlik fotokopisi, ikametgah belgesi ve adli sicil kaydı ile yukarıda belirtilen adrese şahsen başvuru yapması gerekecek.

Başvuracak adaylarda KPSS puan şartı aranmayacak. Ortalama olarak 10 kişinin işe alınacağı ilanda alımların geçici 5 ay 29 günlük olacağının da altı çizildi. Bunun yanı sıra yapılacak alımlarda adaylardan KPSS puan şartının aranmayacağı belirtildi. Yukarıdaki şartları taşıyanlar belirtilen tarihler arasında başvuruda bulunabilecek.