12. Ulucak Bahar Şenliği Yapıldı

Ulucaklılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl 12’incisi düzenlenen Bahar Şenliği yoğun ilgi ve coşkuyla kutlandı
12. Ulucak Bahar Şenliği Yapıldı

Murat Yıldız’ın şenlik ağalığını üstlendiği şenliğe, Uşak Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, AK Parti Uşak milletvekilleri İsmail Güneş ile Mehmet Altay ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cirit gösterisi ve yöresel oyunların oynandığı şenlikte, mahalli sanatçıların seslendirdiği türküler eşliğinde halk oyunları ekiplerinin gösterilerini sergilediği şenlikte, misafirlerin katılımıyla da çeşitli yöresel oyunlar da oynandı.

Şenlikte, Ulucaklılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yararına yapılan açık artırmada en fazla bağış yapan Murat Yıldız şenlik ağası seçildi.

Geçtiğimiz yıl ağa seçilen 22. ve 26. Dönem AK Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç,  şenlik ağalığını Murat Yıldız'a devretti, şenlik Çılgın Davulcu Erkan’ın gösterisi ile devam etti.

Ulucaklılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Emin Sunal, şenlikler sayesinde köy halkının birlik ve beraberliğinin pekiştirildiğini söyledi.

Ulucak Köy Muhtarı Mehmet Şen ise, şenliklerin gelecek yıllarda da devam edeceğini söyledi.