Uşak Yeşil Karaağaç Doğal Yaşam Merkezi sosyal tesisi açılışa gün sayıyor

Uşak Belediyesi'nin şehre kazandırdığı projeler arasında yer alan Yeşil Karaağaç Doğal Yaşam Merkezi için açılış hazırlıkları tüm hızı ile sürüyor.
Uşak Yeşil Karaağaç Doğal Yaşam Merkezi sosyal tesisi açılışa gün sayıyor

Gerçekleştirdiği sosyal tesis projeleri ile Uşaklılara hizmet vermeye devam eden Uşak Belediyesi Yeşil Karaağaç Doğal Yeşim Merkezi için de çalışmalar start vermişti. Uşaklıların gözdesi olan ve yüksek ziyaretçi sayısı ile dikkat çeken Yeşil Karaağaç Doğal Yaşam Merkezi’nde de talep üzerine yeni bir sosyal tesis yapılmasına karar verilmişti.

Uşak Belediyesi tarafından yapılan paylaşım ile Yeşil Karaağaç Doğal Yaşam Merkezi sosyal tesislerinin tamamlanmak üzere olduğu duyuruldu. Tamamlanmak üzere olan proje sayesinde Uşaklıların gözdesi olan doğal yaşam merkezinde artık sosyal tesis ihtiyacı da karşılanmış olacak.

UŞAK YEŞİL KARAAĞAÇ DOĞAL YAŞAM MERKEZİ SOSYAL TESİSİ NE ZAMAN AÇILACAK?

Uşak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Halkımızın hizmetine sunduğumuz Yeşil Karaağaç Doğal Yaşam Merkezi, bölgenin doğal ruhuna uygun bir sosyal tesise kavuşuyor. Doğanın eşsiz güzelliğinde hayata tatlı bir mola verebileceğiniz Yeşil Karaağaç Göleti Sosyal Tesislerimiz, açılış için gün sayıyor…" diyerek sosyal tesisin tamamlanmak üzere olduğunu duyurdu.

sosyal-tessi.jpg

Yeşil Karaağaç Doğal Yaşam Merkezi sahip olduğu manzarası ve doğanın ruhuna uygun sosyal tesis konsepti ile dikkat çekerken Yeşil Karaağaç Göleti'nin hemen dibinde yer alan konumu ile de Uşaklıların yeni buluşma noktası olacak gibi görünüyor.