Uşak’tan da Hissedildi, Sındırgı’da 4,9 büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 10.06'da merkez üssü Sındırgı ilçesi olan 4,9 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.
Depremin 6,97 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.
#DEPREM
— AFAD Deprem (@DepremDairesi) December 11, 2025
Büyüklük:4.9 (Mw)
Yer:Sındırgı (Balıkesir)
Tarih:2025-12-11
Saat:10:06:14 TSİ
Enlem:39.19667 N
Boylam:28.31639 E
Derinlik:6.97 km
Detay:https://t.co/Vvh95XA0N7@afadbaskanlik @trthaber @anadoluajansi
İçişleri Bakanı Yerlikaya, depremle ilgili ekiplerin derhal saha taramalarına başladığını duyurdu.
Yerlikaya: Ekipler taramalarına başladı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, depremle ilgili bir mesaj paylaştı:
"Balıkesir Sındırgı’da 4,9 büyüklüğünde bir deprem meydan gelmiştir. Çevre illerden de hissedilen depremle ilgili olarak, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına derhal başlamıştır. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun."
Balıkesir Sındırgı’da 4,9 büyüklüğünde bir deprem meydan gelmiştir. Çevre illerden de hissedilen depremle ilgili olarak, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına derhal başlamıştır.
— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) December 11, 2025
Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.… pic.twitter.com/kTDrqVHQWS