Uşak'ta yapımı devam eden dev projelerde son durum ne?

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın Uşak'ta yapımı devam eden projeleri ziyaret ederek çalışmaları denetledi.
Uşak'ta yapımı devam eden dev projelerde son durum ne?

Uşak Belediyesi tarafından temelleri atılan projeler büyük bir hızla ilerlemeye devam ederken Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın projelerin şantiyelerini ziyaret ederek çalışmaları yerinde denetledi. Uşak'ın çehresini değişterecek olan projeleri denetleyen Başkan Çakın son durum hakkında bilgiler aldı.

Uşak şehrine değer katacak birbirinden önemli çok sayıda projede eş zamanlı çalışmalar sürerken bunlar arasında en önemlilerinden biri de Çocuk Kent projesi olarak öne çıkıyordu. Yine Uşak millet bahçesi, eğitim yaşam merkezi, alt yapı tesisleri ve Çarşı Uşak projesinde çalışmalar sürüyor.

ÇARŞI UŞAK PROJESİNDE UZLAŞMA SÜRECİ BAŞLADI!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile ortaklaşa olarak yürütülen Çarşı Uşak Projesi hakkında geride bıraktığımız günlerde kentsel dönüşüm ofisi açılşım ve uzlaşma süreci başlamıştı. Uşak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çakın, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın katkılarıyla şehrimize kazandırılacak vizyon proje Çarşı Uşak alanında mülkiyeti bulunan hak sahipleri ve bölge esnafıyla bir araya geldi. Başkanımız ayrıca hak sahiplerinin mağduriyet yaşamaması için 31 Aralık 2023 tarihine kadar Kentsel Dönüşüm İrtibat Ofisi’ne giderek uzlaşma sürecini başlatmaları gerektiğini vurguladı" denilerek uzlaşma uyarısı yapılmıştı.

usak-2-001.jpg

usak-3-002.jpg

Uşak Belediyesi tarafından yapılan son paylaşımda ise "Bütün çalışmalarımız şehrimize değer katmak için… Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çakın, eğitim yaşam merkezlerinden altyapı tesislerine, Çocuk Kent gibi dev yatırımlardan millet bahçesi projelerine kadar devam eden çalışmalarımızın son durumunu yerinde inceledi. Başkanımız, çalışmaları en kısa sürede tamamlayıp hizmetleri vatandaşlarımızla buluşturmanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacaklarını belirtti." denilerek tüm çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağı ifade edildi.

Uşak'ta yapımı devam eden projeler Uşaklı vatandaşlar tarafından da yakından takip edilirken özellikle de Çarşı Uşak projesi Uşak'ımızın kalbinde yer alması nedeniyle büyük önem taşıyor. Yine Çocuk Kent projesi de takip edilen bir diğer önemli proje olarak öne çıkıyordu.