Uşak'ta trafik kazasında hayatını kaybeden orman muhafaza memuruna son veda!

Uşak’ın Banaz ilçesinde 4 Mayıs’ta meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve bugün hayatını kaybeden orman muhafaza memuru gözyaşları içerisinde toprağa verildi.
Uşak'ta trafik kazasında hayatını kaybeden orman muhafaza memuruna son veda!

UŞAK (İHA) – Uşak’ın Banaz ilçesinde 4 Mayıs’ta bir trafik kazası meydana gelmişti. Bu kazada Sivaslı İlçe Orman Şefliğinde görevli Orman Muhafaza Memuru Ümit Durğut (24) ağır yaralanmıştı. Yaralanan orman muhafaza memuru tedavi altında alındı ama doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden Orman Muhafaza Memuru Ümit Durğut için bugün cenaze töreni düzenlendi. Uşak Valisi Turan Ergün’ün de katıldığı cenaze töreninde Ümit Durğut son yolculuğuna uğurlandı. Ayrıca vefat eden orman muhafaza memurunun annesini 16 yıl önce kaybettiği bildirildi.

CENAZE TÖRENİ YAPILDI!

Uşak’ın Banaz ilçesine bağlı Susuz köyü yakınlarında 4 Mayıs tarihinde görev dönüşü meydana gelen kazada ağır yaralanan Sivaslı İlçe Orman Şefliğinde görevli Orman Muhafaza Memuru Ümit Durğut (24) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Durğut için bugün ikindi namazına müteakip Uşak’ın Sivaslı ilçesine bağlı Eldeniz köyünde cenaze töreni düzenlendi. Törene Uşak Valisi Turan Ergün, Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Üçgül, Uşak İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz, Sivaslı Kaymakamı Ayşegül Efe, Sivaslı Belediye Başkanı Bahri Azatçam, mesai arkadaşları, ailesi ve yakınları katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Durğut köy mezarlığında gözyaşları içinde toprağa verildi. Yakınlarının büyük bir üzüntü yaşadığı görülürken genç orman muhafaza memuruna acıklı bir şekilde veda edildi.

Öte yandan Ümit Durğut'un yaşamına dair bir detay da ortaya çıktı. Annesinin 16 yıl önce vefat ettiği için kendisini anneannesi Melek Yaprak'ın büyüttüğü öğrenilirken büyük bir anne özlemi yaşadığı bildirildi.