Uşak’ta toplu iftar programının bugünkü adresi Mutaf Camii önü

Uşak Belediyesi, Ramazan ayında da vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Belediye sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyurusunda Mahallede İftar Var programının bugünkü adresi belli oldu.
Uşak’ta toplu iftar programının bugünkü adresi Mutaf Camii önü

Ramazan ayı boyunca Mahallede İftar Var programını uygulayacak olan Uşak Belediyesi, resmi web sitesi üzerinden duyuru yaptı. Yapılan açıklamada Mahallede İftar Var programının bugünkü adresinin Mutaf Camii önü olduğu açıklandı.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN DUYURDU

X sosyal medya platformu üzerinden paylaşım yağan Uşak Belediyesi, birlik ve beraberliği güçlendirme konusunda önemli bir yeri olan toplu iftar yemeğinin adresinin Aybey Mahallesi’nde bulunan Mutaf Camii önünde olduğunu belirtti.

TÜM UŞAK HALKI DAVETLİ

Saat 17.00’de başlayacak olan etkinliğin yanı sıra iftar sonrasında çeşitli gösteriler yapılacağı ifade edildi. Programa tüm Uşak halkı davet edildi.

Belediye yaptığı paylaşımında şunları söyledi:

“Birlik ve beraberliğimizi güçlendirecek toplu iftar yemeğimizde 17 Mart Pazar günü (yarın) Aybey Mahallesi’ndeki Mutaf Camii önünde sizlerle buluşuyoruz.

ekran-goruntusu-2024-03-17-115733.png

Saat 17.00’de başlayacak çeşitli etkinlere ve iftar sonrası yapılacak keyifli gösterilere tüm halkımız davetlidir”

Diğer Uşak haberlerinden bazıları:

İftar programı öncesi ve sonrasında yapılacak etkinlikler arasında tiyatro, meddah, semazen, aşık-maşuk, Hacivat-karagöz, tasavvuf müziği, yarışma gibi çeşitli gösterilerin olacağının da altı çizildi.