Uşak’ta termometreler bu hafta 28’i gösterecek! 5 günlük hava durumu Uşak

Uşaklılar Meteoroloji'nin yayımladığı 5 günlük hava durum tahminlerini gün gün takip etmeye devam ediyor. Meteoroloji'nin güncellediği son hava durum tahmin raporuna göre Uşak'ta bu hafta termometreler 28 dereceyi gösterecek!
Uşak’ta termometreler bu hafta 28’i gösterecek! 5 günlük hava durumu Uşak

Türkiye geçtiğimiz hafta soğuk ve yağışlı bir haftayı geride bıraktı. Mayıs ayının ortalarında olmamıza rağmen sıcaklıkların sert bir şekilde düşmesi Uşaklıların hava durumunu araştırmasına neden oluyor. 5 günlük hava durumu Uşak için yayımladı! İşte güncel hava durum tahmin raporu..

Meteoroloji’nin yayımladığı son hava durum tahminine göre 14 Mayıs Salı günü Uşak’ta hava 19 dereceye kadar çıkacak. Perşembe gününe kadar parçalı bulutlu bir havanın hakim olacağı Uşak’ta Cuma’ya kadar sıcaklıklar kademeli olarak 24 dereceye kadar yükselecek.

SICAKLIK 28 DERECEYE ÇIKACAK

Cumartesi günü bulutlu bir hava olmasına rağmen termometreler yer yer 28 dereceyi gösterecek. Özellikle sıcaklıkların hafta sonundan itibaren hızlı bir şekilde artmasını fırsat bilecek olan Uşaklılar planlarını şimdiden hazırlamaya başladı.

5 GÜNLÜK HAVA DURUM RAPORU UŞAK

Uşaklılar Meteoroloji’nin güncel hava durum raporunu yakından takip ediyor. Özellikle hafta sonuna plan yapanlar için 18 Mayıs Cumartesi günü sıcaklıkların 28 dereceyi bulabileceği belirtildi. İşte gün gün hava sıcaklığı:

ekran-goruntusu-2024-05-13-131320.png

14 Mayıs Salı: En düşük 2 derece / En yüksek 19 derece (Parçalı Bulutlu)

15 Mayıs Çarşamba: En düşük 6 derece / En yüksek 21 derece (Parçalı Bulutlu)

16 Mayıs Perşembe: En düşük 8 derece / En yüksek 22 derece (Parçalı Bulutlu)

17 Mayıs Cuma: En düşük 11 derece / En yüksek 24 derece (Parçalı Bulutlu)

18 Mayıs Cumartesi: En düşük 14 derece / En yüksek 28 derece (Parçalı Bulutlu)