Uşak’ta taksi ücretlerine sürpriz zam! 29 Şubat’tan itibaren geçerli yeni fiyatlar

Uşak’ta taksi ücretlerine zam geldiği açıklandı. Son dönemlerde artış gösteren maliyetlerin yanı sıra akaryakıt fiyatlarındaki değişkenlikler taksi fiyatlarına da yansımaya başladı. Bu kapsamda Uşak’ta yeni taksi ücretleri belli oldu.
Uşak’ta taksi ücretlerine sürpriz zam! 29 Şubat’tan itibaren geçerli yeni fiyatlar

Son haftada peş peşe illerden taksi ücretlerine zam haberi gelmeye başladı. Son zam haberi Uşak'tan geldi. Aktarılan son habere göre 29 Şubat tarihinden itibaren geçerli olacak taksi ücretleri kalem kalem duyuruldu.

Uşak'ta yeni taksi tarifesi paylaşıldı. Açılış ücreti, kilometre başı taksimetre fiyatı ile indi bindi ücretleri zamlandı. Yeni zamlı fiyatların ise 29 Şubat tarihinden itibaren geçerli olacağı açıklandı.

UŞAK TAKSİ FİYATLARINDA ARTIŞ

Uşak’ta da birçok ilde olduğu gibi taksi açılış, indi-bindi ve kilometre fiyatlarına zam geldi. Uşak’ta da birçok ilde olduğu gibi taksi ücretlerine zam geldi. Uşak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasından yapılan açıklamada taksilerdeki yeni ücret tarifesi paylaşıldı.

Yayımlanan tarifede indi bindi, kilometre başına belirlenen ücret gibi pek çok kalem detaylı olarak duyuruldu. Yarından itibaren geçerli olacak zamlı fiyatlar şu şekilde:

aw151377-01-min.jpg

İNDİ BİNDİYE YÜZDE 50 ZAM

Uşak’ta 25 TL olan açılış ücreti 35 TL’ye yükseltildi. Kilometre başı 23 TL olan taksimetre fiyatı ise 12 TL zamlanarak 35 TL olurken, indibindi ücreti ise 80 TL’den yüzde 50 zamla 120 TL’ye yükseldi. Öte yandan zamlı tarifelerin 29 Şubat itibaren geçerli olacağı öğrenildi. Uşaklıların zamlı fiyatlara nasıl tepki vereceği ise merak konusu oldu.