Uşak’ta Sürü Yönetimi Kursu Başlıyor
Uşak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, küçükbaş hayvan yetiştiricilerinin bilgi ve becerilerini geliştirmeleri amacıyla "Sürü Yönetimi Kursu" düzenleyeceğini duyurdu.
Yayınlanma:
Toplam 104 saat sürecek olan kurs, 15 Aralık 2025 Pazartesi günü saat 10.00'da, Uşak Ziraat Odası Toplantı Salonunda başlayacak. Kursa, ilde faaliyet gösteren tüm küçükbaş hayvan yetiştiricileri katılabilecek.
Kayıtlar e-Devlet Üzerinden
Kursa katılmak isteyen yetiştiricilerin, e-Yaygın sistemi üzerinden e-Devlet şifreleri ile başvuru yapmaları gerekiyor. Başvurular, sistemdeki "Başvurular" bölümünden "Kurs Kayıt İşlemleri" adımları takip edilerek gerçekleştirilebilecek.
Uşak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, kursun küçükbaş hayvan yetiştiricilerine yönelik önemli bir eğitim fırsatı sunduğunu belirterek tüm üreticileri programa davet etti. Bilgi ve ayrıntılı iletişim için: 0530 288 00 64
Uşak