Uşak'ta simit fiyatlarına 2.5 TL zam geldi 10 lira oldu

Uşak'ta zam yağmuru tüm hızı ile devam ederken simide gelen 2,5 liralık zammın ardından yeni satış fiyatı 10 TL oldu.
Uşak'ta simit fiyatlarına 2.5 TL zam geldi 10 lira oldu

Asgari ücrete gelen zammın ardından korkulduğu gibi pek çok ürün ve hizmette zam yağmuru başladı. Aralık ayının son haftası itibari ile asgari ücrete yüzde 49 oranında zam gelirken zamlı asgari ücret maaşı 17 bin 2 TL olarak açıklanmıştı.

Gözler yarın açıklanacak olan memur ve emekli maaşı zam oranına çevrilirken çalışanlar, memurlar ve emekliler daha zamlı asgari ücret maaşını ceplerine koymadan gelen zamlar nedeniyle şok yaşarken bir zam haberi de Uşak'tan geldi. Asgari ücretin açıklanmasının ardından Ankara'da ekmeğe zam gelirken Uşak'ta ise simide zam geldi.

UŞAK'TA ZAMLI SİMİT FİYATLARI NE KADAR, SİMİDE ZAM MI GELDİ, KAÇ TL OLDU?

Uşak’ta simide zam yapıldı. 100 gram susamlı simit bugünden itibaren 10 TL’den satılıyor. Uşak Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (UESOB) ile Fırıncılar Ve Unlu Madde İmalatçıları Esnaf Odası tarafından simide zam yapıldı. Artış öncesi 100 gram susamlı simit 7,5 TL’den satılırken yeni fiyatı 10 TL oldu.

simit.jpg

Uşak'ta simit fiyatlarına 2,5 TL birden zam gelirken bugünden itibaren Uşak'ta zamlı simit satış fiyatı 10 TL olarak uygulanmaya başlandı. Zamlar vatandaşın tepkisini çekerken eskiden kahvaltıların vazgeçilmezi olan simit 10 liralık satış fiyatı ile artık vatandaşın günlük rutininden uzaklaşmaya başladı.