Uşak’ta planlı elektrik kesintisi yapılacak! Tarihi ve saati belli oldu

Uşak’taki elektrik kesintileri vatandaşlar tarafından sıkça araştırılıyor. Bakım çalışması ve onarım kapsamında belirli günlerde elektrik kesintisi yapılıyor. Uşak’ın o ilçeleri için planlı elektrik kesintisi yapılacak.
Uşak’ta planlı elektrik kesintisi yapılacak! Tarihi ve saati belli oldu

Uşak’ta planlı elektrik kesintisi yapılacak. Elektrik kesintisine ilişkin detaylar belli olurken, kesintiden hangi ilçe ve bölgelerin etkileneceği de açıklandı. 14 Nisan Pazar Uşak elektrik kesintisine ilişkin açıklama OEDAŞ tarafından yapıldı.

DÜZENLİ OLARAK AÇIKLANIYOR

Osmangazi Elektrik Dağıtım düzenli olarak web sitesi üzerinden Uşak elektrik kesintileri hakkında bilgi vermeye devam ediyor. Son olarak yayımlanan duyurusunda 14 Nisan Pazar Uşak elektrik kesintisinin olacağı bölgeler tek tek açıklandı.

KARAHALLI’DA ELEKTRİKLER KESİLECEK

OEDAŞ’ın resmi web sitesi üzerinden alınan son bilgiye göre Uşak Karahallı’da 14 Nisan Pazar günü sabah saat 10.00 ile 16.00 arasında planlı elektrik kesintisi yapılacak. Kesintiden etkilenecek mahalle ve caddeler de duyuruldu.

Yapılan açıklamanın devamında elektrik kesintilerinin planlı bakım ve arıza onarımı için yapılacağı aktarıldı. Çalışmaların erken bitmesi halinde elektriklerin belirtilen saatten daha erken verileceği, “Bu bölgelerde yapılacak çalışmalar erken tamamlandığı takdirde ilan edilen iş bitim saati beklenmeksizin elektrik verilecektir” şeklinde duyuruldu.

İşte Karahallı 14 Nisan planlı elektrik kesintisi detayları:

1-min.png

2-min.png

UŞAK 15 NİSAN PAZARTESİ ELEKTRİK KESİNTİSİ

UŞAK 15 Nisan elektrik kesintisinin daha fazla bölgede olacağı görüldü. ODEAŞ’ın aktardığına göre 15 Nisan Pazartesi günü Uşak Merkez, Eşme, Sivaslı, Karahallı, Ulubey ilçelerinde belirlenen saatlerde elektrik kesintisinin yapılacağı açıklandı.

Detaylı bilgi için ODEAŞ’ın sitesi üzerinden Uşak Merkez ve ilçeler için elektrik kesintisi sorgulaması yapabileceğini gibi 0 222 186 00 00 numaralı telefondan da bilgi alabilirsiniz.