Uşak'ta öğretmen yalanıyla ilkokul öğrencisini taciz eden şahıs tutuklandı!

Uşak’ta bir ilkokula giderek kendisini yeni matematik öğretmeni olarak tanıtıp kız öğrenciyi taciz eden şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Uşak'ta öğretmen yalanıyla ilkokul öğrencisini taciz eden şahıs tutuklandı!

UŞAK (İHA) – Uşak’ta akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir ilkokula giden şahıs kendisini öğrencilere okula yeni atanan matematik öğretmeni olarak tanıttı. Şahıs öğrenciler ile konuştuğu sırada bir kız öğrenciyi elle taciz etti. Bunun üzerine öğrenciler durumu hemen öğretmenlerine bildirdiler.

Öğretmenlerin ve ilkokul idarecilerinin müdahalesi ile şahıs okulun müdür yardımcısının odasına götürüldü. Burada kurtulmak için bir öğrencinin velisi olduğunu iddia eden şahsın herhangi bir öğrencinin velisi olmadığı tespit edildi.

İLKOKUL ÖĞRENCİSİNİ TACİZ ETTİ

Olay, Uşak’ta bir ilkokulda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, U.B. (42) bir ilkokula giderek okul koridorunda bulunan öğrencilere okula yeni atanan matematik öğretmeni olduğunu söyleyip bazı öğrenciler ile konuştuğu sırada bir kız öğrenciye elle tacizde bulundu. U.B.’nin kız öğrenciye tacizde bulunması sonucu öğrenciler durumu öğretmenlere bildirdi. Öğretmenler ve okul idareciler tarafından şahıs alınarak müdür yardımcısı odasına götürüldü.

POLİSE HABER VERİLDİ

Şüpheli, müdür yardımcısı odasına geldiğinde ise çocuğunun o okulda okuduğunu söylediğinde öğretmenler tarafından kontrol edildiğinde U.B. isimli şahsın okulda herhangi bir çocuğu olmadığını tespit edildi. Durum polis ekiplerine bilgi verildi.

Polis ekiplerince okulda gözaltına alınan şüpheli U.B., emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla alakalı olarak tacize uğrayan öğrencinin ailesinin şikayetçi olduğu ve şahsın en ağır şekilde cezalandırılmasını istedikleri bildirildi.