Uşak'ta nefes kesen milyonluk kaçak makaron operasyonu!

Uşak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri operasyonlarına tüm hızı ile devam ediyor.
Uşak'ta nefes kesen milyonluk kaçak makaron operasyonu!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın göreve gelmesinin ardından başlattığı operasyonlar tüm hızı ile devam ederken Uşak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yeni bir operasyona imza attı. Düzenlenen operasyonlar büyük yankı uyandırırken kaçakçılara yönelik Uşak'ta yeni bir operasyon daha gerçekleştirildi.

Uşak'ta İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda piyasa değeri 1 milyon 800 bin TL olan kaçak makaron ele geçirildi. Kaçak makaronların ele geçirildiği tırın sürücüsü göz altına alındı.

UŞAK'TA KAÇAK MAKARON OPERASYONU NEFES KESTİ!

Uşak’ta piyasa değeri 1 milyon 800 bin değerinde kaçak makaron ele geçirildi. Uşak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphe üzerine bir tırı durdurdu. Tırın dorse kısmında yapılan aramada piyasa değeri 1 miyon 800 bin değerinde olan 1 milyon 500 bin bandrolsüz kaçak makaron ele geçirildi. Olayla ilgili tır sürücüsü hakkında yasal işlem başlatıldı.

Uşak'ta geride bıraktığımız günlerde düzenlenen operasyonda kaçak alkollu içecekler ele geçirilmiş, yine kaçakçılara büyük darbe vurulmuştu. Yılbaşı öncesi güvenlik ekipleri operasyonlarını arttırırken Uşak'ta İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü de operasyonlara hız kesmeden devam edeceklerini vurguladı.