Uşak'ta kaybolan trüf mantarı avcısı Radar Denizli'de bulundu

Trüf mantarı toplamak için Samsun'dan Uşak'a gelen Fatih Gören, Radar isimli köpeğini kaybetmişti. Kaybolan köpek Denizli'de bulundu...
Uşak'ta kaybolan trüf mantarı avcısı Radar Denizli'de bulundu

Trüf mantarı avcılığı ve arıcılık işleri ile ilgilenen Samsunlu Fatih Gören, mantar toplamak için köpeği radar ile beraber Uşak'a gelmişti. Fatih Gören trüf toplamak için yapmış olduğu aramada trüf avcısı köpeği Radar'ı kaybetti.

Köpeğinin kayboluşu ile büyük üzüntü yaşayan Fatih Gören, günlerce köpeğini aramış ve bulamamıştı. Yapmış olduğu aramalar sonucunda köpeğini bulamayan Gören kayıp köpeği Radar'ı bulan kişiye 10 kg bal hediye etme sözü vermişti. Kayıp köpek Denizli'de bulunurken Gören sözünü tutarak köpeğini bulan kişiye bal hediye etti.

KAYIP KÖPEK RADAR'I BULAN KİŞİYE 10 KG BAL HEDİYE ETTİ!

Samsunlu avcı Fatih Gören'in trüf mantarı toplamak için gittiği Uşak’ta kaybolan “Radar” isimli mantar avcısı köpeği, Denizli'de bulundu. Köpeğin sahibi, Radar'ı bulan kişiye 10 kilo bal hediye etti. Trüf mantarı avcılığı ve arıcılık işi yapan Fatih Gören, 1 Nisan’da Uşak'ta mantar avı yaparken “Radar” isimli köpeği yanından ayrıldı ve bir daha geri dönmedi.

mantar-avcisi.jpg

Günlerce köpeğini arayan ve bulamayan Gören, onu bulana 10 kilo doğal bal sözü vermişti. Samsun’a dönen Gören, köpeğinin önceki gün Denizli'nin Çivril ilçesi Şehitler Mahallesi Muhtarı Cemil Nas ve oğlu İbrahim Can Nas tarafından kuzugöbeği mantarı ararken bulunduğu haberini aldı.

Köpeğini bulamadığı için Samsun'a dönen Gören, Denizli'den gelen haber üzerine Denizli'ye geldi. Yanında gelirken söz verdiği balları da getiren Gören köpeği Radar'ı bulan kişiye 10 KG. balı vererek teşekkür etti ve kayıp köpeğini teslim aldı. Radar'ın bulunması Uşaklıları da sevindirdi.