Uşak'ta Kasım ayında polis ve jandarma tarafından 324 şahıs yakalandı

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen operasyonlarda 324 şahıs yakalandı.
Uşak'ta Kasım ayında polis ve jandarma tarafından 324 şahıs yakalandı

Uşak'ta huzur operasyonları tüm hızı ile devam ederken Uşak Valisi Turan Ergün Kasım ayı boyunca yapılan operasyonlarda son durumu açıkladı. Türkiye'de Mayıs ayında yapılan genel seçimlerin hemen ardından kurulan yeni hükümette İçişleri Bakanı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ali Yerlikaya atanmıştı.

Görevi Süleyman Soylu'dan devir alan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya koltuğa oturur oturmaz operasyonlara start vermiş, pek çok ilde eş zamanlı çok sayıda operasyon gerçekleştirilmişti. Yürütülen operasyonlarda büyük suç örgütlerine darbe vurulurken firari kişilerin yakalanması için de çalışmalar hız kazanmıştı. Bu kapsamda Uşak'ta da pek çok operasyon yapıldı.

KASIM'DA UŞAK'TA 324 ŞAHIS YAKALANDI!

Uşak Valisi Turan Ergün resmi sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımında "Operasyonlarda görev alan polis ve jandarmamıza teşekkür ediyorum" diyerek Kasım ayında yürütülen operasyonların detaylarını paylaştı.

usak-valiligi.jpg

Uşak Valiliği tarafından yapılan paylaşımda "Polis ve Jandarmamız tarafından Kasım ayında Uşak genelinde yapılan çalışmalar neticesinde haklarında çeşitli suçlardan dolayı kesinleşmiş hapis cezası bulunan toplam 184 şahıs, ifade işleminin usakgundem.com ifası için aranan 140 şahıs yakalanmıştır. Mahkumiyet yıllarına göre tasnifi şu şekildedir:

5 yıla kadar hapis cezası alan 156 şahıs,

5 yıl - 10 yıl arasında hapis cezası alan 19 şahıs,

10 yıl - 20 yıl arasında hapis cezası alan 9 şahıs,

İfade işlemlerinin ifası için aranan 140 şahıs, toplamda 324 şahıs hakkında yakalama işleme gerçekleştirilmiştir" ifadelerine yer verildi.