Uşak’ta ilk akıllı durak hizmete başladı

Uşak Belediye Başkan Özkan Yalım, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden Uşak'ta akıllı duraklar için çalışmaların başladığı ve yakın zamanda hizmete gireceğini duyurmuştu. Bugün yapılan açıklamada Uşak’ta ilk akıllı durak hizmete başladı!
Uşak’ta ilk akıllı durak hizmete başladı

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, akıllı duraklarının ilkinin yerleştirildiği yeri açıklayarak tüm Uşaklılara hayırlı olmasını diledi.

“BÜTÜN UŞAKLILARA HAYIRLI OLSUN”

Uşak Belediyesi’nin kendi imkanları ile üretmiş olduğu akıllı duraklara ilişkin açıklama yapan Başkan Yalım, ilkinin İl Özel İdaresi’nin önüne yerleştirildiğini açıkladı. Her mevsimde Uşaklılara pek çok avantaj sunacak olan akıllı duraklara ilişkin açıklama yapan Başkan Yalım, şunları söyledi:

“Çok değerli vatandaşlarımızın kullanmaları amacıyla karda ve kışta özellikle de yazın sıcaktan yanmamalarıyla alakalı kendi imkanlarımızla üretmiş olduğumuz akıllı duraklarımızın ilkini Uşak merkezden yani, Dörtyol’dan İzmir istikametine giderken otogarımızın karşısında bulunan İl Özel İdarenin önüne akıllı durağımızı yerleştirdik. Bütün Uşaklı vatandaşlarımıza hayırlı olsun”

“HİÇ KORKMADAN OTOBÜSLERİNİ BEKLEYEBİLECEK”

Akıllı durak üretimine ilişkin daha önce yaptığı açıklamasında durakların seri bir şekilde üretileceğini ve kente yerleştirileceğini söyleyen Yalım, şunları demişti:

“Özellikle öğrencilerimizin ve işçilerimizin yoğun olarak beklediği ve ulaşımın hareketli olduğu noktalara yerleştireceğiz. Bu duraklar sayesinde; otobüslere, okul servislerine ve işçi servislerine binmek için bekleyen vatandaşlarımız hava koşullarından etkilenmeden vakit geçirebilecek. Aynı zamanda özellikle kadınlarımız ve öğrenci kardeşlerimiz güvenli bir ortamda hiç korkmadan otobüslerini bekleyebilecek”

Uşak Belediyesi’nin akıllı duraklara ilişkin çalışması hız kesmeden devam ediyor.