Uşak'ta Galatasaray taraftarları şampiyonluğu kutladı!

Galatasaray’ın Trendyol Süper Lig’de 2023-2024 sezonunda şampiyon olması Uşak’ta taraftarlar tarafından büyük bir coşku ile kutlandı.
Uşak'ta Galatasaray taraftarları şampiyonluğu kutladı!

UŞAK (İHA) – Uşak’ta Galatasaraylı taraftarlar Konyaspor – Galatasaray maçının bitmesi ile beraber sokağa döküldüler. Takımlarının 2023-2024 sezonunda Trendyol Süper Lig şampiyonu olmasını kutlayan taraftarlar büyük bir sevinç yaşadılar.

1.jpg

Sarı kırmızılı formalarını giyerek kendilerini sokağa atan taraftarlar ellerindeki Galatasaray bayrakları ile çok özel görüntüler verdiler. Uşak’ta 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda toplanan Galatasaray taraftarları takımlarının ulaşmış oldukları başarıyı büyük bir coşku ile kutladılar.

GALATASARAY TARAFTARLARI BÜYÜK COŞKU YAŞADI!

Süper Lig’in 38. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşı karşıya geldiği Konyaspor’u 3-1’lik skorla yenerek 102 puanla şampiyon oldu. Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi şampiyonluk kutlamaları Uşak’ta da da coşkuyla kutlandı.

2.jpg

Uşak’ta da kutlamaların adresi 15 Temmuz Şehitler Meydanı olurken, Galatasaraylı taraftarlar bayrak ve meşale eşliğinde şampiyonluğu doyasıya kutladı.

Öte yandan taraftarlar 15 Temmuz Şehitler Meydanından, İsmetpaşa Caddesi üzerinde yürüyüş gerçekleştirdi.

3.jpg

Uşak’ta Galatasaray taraftarlarının gerçekleştirmiş oldukları şampiyonluk kutlamalarında en küçük bir taşkınlık yaşanmadı. Büyük bir centilmenlikle şampiyonluk kutlayan taraftarlar kutlamalar sona erdiğinde de olaysız bir şekilde dağıldılar. Emniyet kuvvetleri ise her ihtimale karşı kutlamalarda tedbir almışlardı.