Uşak'ta eğlencenin yeni merkezi Çocuk Kent için geri sayım başladı!

Uşak Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çocuk Kent projesi için açılışa geri sayım başladı. Kentin yeni eğlence merkezi açılıyor...
Uşak'ta eğlencenin yeni merkezi Çocuk Kent için geri sayım başladı!

Uşak'ta eğlencenin yeni merkezi Çocuk Kent için geri sayım başladı! Sadece Uşak'ın değil aynı zamanda bölgenin de kalkınmasına katkı sağlayacak olan Çocuk Kent projesi için çalışmalarda sona gelindi. Uşak Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımında parkın son hali hakkında bilgilendirmede bulundu.

Uşak Belediyesi resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Macera, eğlence ve eğitim Çocuk Kent'te buluşacak, bu merkez neşenin yeni adresi olacak... Her yaştan vatandaşımızın keyifle eğlenebileceği 40'a yakın aktivite barındıran Çocuk Kent'e kavuşmak için geri sayım başladı. Bu coşkuya ortak olmaya hazır mısınız?" ifadelerine yer verilerek parkın açılışa geri sayıma başladığı duyuruldu.

UŞAK BELEDİYESİ ÇOCUK KENT PROJESİNDE GERİ SAYIMA BAŞLADI!

28 Kasım 2022 tarihinde temel atma töreni düzenlenen park hakkında konuşma yapan

Çocuk Kent’in vizyon projelerden biri olduğunu vurgulayan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın: “Çocuk Kent projesi bizim çok önem verdiğimiz ve üzerine titrediğimiz projelerimizden bir tanesidir. Şehrimize değer katacağına inandığımız ve hayata geçmesi noktasında hükümetimiz başta olmak üzere, vekillerimiz, il başkanımız, kurumlarımız ve şehrimizin önemli yatırımcılarından TÜPRAG altın madeninin de hayırsever olarak katkı verdiği, bütün şehir olarak sahiplendiğimiz bir projedir. Çocuklarımız başta olmak üzere gençlerimize ve ailelerimize keyifli vakit geçirebilecekleri, sosyalleşebilecekleri alanlar sağlayacağımız ve sadece Uşak’ımızın değil bölgenin de cazibe merkezlerinden biri olacak.” diyerek parkın önemine değinmişti.

usak-paylasim.jpg

Çocuk Kent'in açılışı tüm Uşaklılar tarafından merakla beklenirken parkın Uşak'ta yeni eğlence merkezi olacağı ilan edilmişti. Parkın açılışına geri sayım başlarken kesin tarihin açıklanması ile usakgundem.com sitemizden duyurulacaktır...