Uşak'ta anne ile oğluna ehliyetsiz sürücü çarptı ikisi ağır yaralı

Uşak'ta yolun karşısına geçmeye çalışan 36 yaşındaki kadın ile 6 yaşındaki oğluna ehliyetsiz sürücü çarptı. Kazada yaralanan anne ile oğlunun durumunun ağır olduğu açıklandı.
Uşak'ta anne ile oğluna ehliyetsiz sürücü çarptı ikisi ağır yaralı

UŞAK (İHA) - Uşak merkezde meydana gelen trafik kazasında yolun karşısına geçmeye çalışan anne ile 6 yaşındaki oğluna hafif ticari araç çarptı. Kazayı yapan aracın sürücüsünün ehliyetsiz olduğu, alkollü araç kullanma suçundan ehliyetine 2026 yılına kadar polis tarafından el konulduğu belirlendi. X

EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ ANNE VE OĞLUNA ÇARPTI!

Uşak'ta yolun karşısına geçmeye çalışan anne ile oğlu, ehliyetsiz sürücünün çarpması sonucu ağır yaralandı. Kaza, Uşak merkeze bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi Halil Kaya Gedik Bulvarı üzerinde meydana geldi.

kaza-1.jpg

Edinilen bilgilere göre, Halil Kaya Gedik Bulvarı'ndan şehir merkezine seyir halinde olan İ.B. (22) idaresindeki 06 ADF 401 plakalı hafif ticari araç, yolun karşısına geçmeye çalışan anne ile oğluna çarptı.

kaza-2.jpg

Çarpmanın etkisiyle yolun kenarına savrulan F.K. (36) ile oğlu A.E.K. (6) ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. 112 Sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan anne ile oğlu, tedavileri için Uşak Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

kaza-3.jpg

Ola yerinde anne ile oğluna çarpan araç sürücüsü güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı. İ.B. isimli sürücünün ehliyetsiz olarak araç kullandığı, ehliyetine alkollü araç kullanma suçundan el konulduğu ve 2026 senesine kadar cezası olduğu tespit edildi.