Uşak'ta 2024 yılı kentsel dönüşüm kira yardımı 3.000 TL oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 2024 yılı kentsel dönüşüm kira yardımı rakamlarını açıkladı. Uşak'ta kira yardımı 3 bin TL oldu.
Uşak'ta 2024 yılı kentsel dönüşüm kira yardımı 3.000 TL oldu!

2024 yılında ödenecek olan kentsel dönüşüm kira yardımı rakamları ilere göre yeniden belirlendi. 2024 yılı için evini kentsel dönüşüme vererek yıktıran kişilere devlet tarafından illere göre belirlenmek üzere en düşük 3 bin TL, en yüksek 5 bin 500 liraya yükseltilmiş oldu.

KENTSEL DÖNÜŞÜM KİRA YARDIMI 3 BİN TL OLAN İLLER HANGİLERİ?

Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ardahan, Artvin,Bartın, Batman, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur Çanakkale, Çankırı, Çorum, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Iğdır, Isparta, Karabük, Kastamonu Karaman, Kars,Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kütahya, Muş, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Rize, Siirt, Sinop, Sivas, Şırnak, Tokat,Tunceli, Uşak,Yalova, Yozgat, Zonguldak.

KENTSEL DÖNÜŞÜM KİRA YARDIMI 3.750 TL OLAN İLLER HANGİLERİ?

Adana, Aydın, Balıkesir, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van.

kentsel-donusum.jpg

ANKARA, ANTALYA, İZMİR VE BURSA'DA 2024 YILI KENTSEL DÖNÜŞÜM KİRA YARDIMI NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

Büyükşehirlerde kira yardımı rakamı daha yüksek tutulurken Ankara, İstanbul, Bursa ve İzmir'de 2024 yılı kentsel dönüşüm kira yardımı rakamı 4bin 500 TL olarak belirlendi.

İSTANBUL'DA 2024 YILI KENTSEL DÖNÜŞÜM KİRA YARDIMI NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

İstanbul'da kentsel dönüşüm kira yardımı tutarı 2024 yılı için 5 bin 500 TL olarak belirlendi.