Uşak'ta 1 kişinin hayatını kaybettiği kavgada yeni gelişme
Edinilen bilgilere göre, Kurtuluş Mahallesi Çakaloz Sokak'ta gerçekleşen olayda, 26 yaşındaki Tolga Babacan ile 24 yaşındaki B.A.T. arasında aralarındaki alacak verecek meselesi nedeniyle tartışma başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma, kontrolden çıkarak şiddetli bir kavgaya dönüştü. Kavga sırasında her iki taraf da yanlarında bulunan bıçakları çıkararak birbirlerini yaraladı.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis memurları sevk edildi. Ağır yaralanan Tolga Babacan, ambulansla Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen genç adam kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
ŞÜPHELİ KAÇMAYA ÇALIŞTI
Olayın ardından olay yerinden kaçmaya çalışan şüpheli B.A.T., polis ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yakalandı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan şüpheli, ilk müdahalenin ardından kentteki özel bir hastaneye sevk edildi. Tedavisinin tamamlanmasını takiben gözaltına alınan B.A.T., emniyetteki sorgu işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
ADLİ SÜREÇ TAMAMLANDI
Savcılık tarafından ifadesi alınan şüpheli, "kasten adam öldürme" suçlamasıyla tutuklanma talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. B.A.T., hakimlik sorgusunun ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan, Uşak Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin olayla ilgili soruşturması detaylı bir şekilde devam ediyor.