Uşak’ta 1 Ekim Elektrik Kesintisi: Hangi bölgeler etkilenecek?

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, şebeke tesislerindeki bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Uşak'ın çeşitli ilçelerinde planlı elektrik kesintisi uygulayacak.
Uşak’ta 1 Ekim Elektrik Kesintisi: Hangi bölgeler etkilenecek?

1 Ekim 2025 Çarşamba günü sabah 09:00'dan akşam 17:00'e kadar sürecek kesintiler, Ulubey, Eşme ve Merkez ilçelerini etkileyecek. Vatandaşlar, çalışmaların erken tamamlanması halinde kesintinin sona erebileceği bilgilendirildi.

Ulubey’de Yoğun Kesinti

Uşak'ın Ulubey ilçesi, kesintilerden en çok etkilenecek bölgelerden biri olarak öne çıkıyor. Özellikle Kışla Mahallesi Merkez semtinde, birden fazla trafo grubunda (TR-1 ve TR-2) yapılacak çalışmalar nedeniyle geniş bir alan karanlığa gömülecek. Kışla Kasabası TR-2 bölgesinde kesinti, Cumhuriyet Sokak, Ahmet Taner Kışlalı Sokak, Armutlu Sokak, Başkan Sokak, Belediye Sokak, Cumhuriyet Sokak (tekrarlanan kısım dikkate alınarak), Çakalazlar Sokak, Ese Dayılar Sokak, Göl Yeri Sokak, İstiklal Sokak, Karaahmet Sokak, Koca Küllük Sokak, Kurban Sokak, Nazım Hikmet Sokak, Paşa Sokak, Paşalar Sokak, Tepemahalle Sokak, Turan Sokak, Tuzla Sokak ve Zümrüt Sokak'ta saat 09:00-17:00 arasında yaşanacak. Ayrıca, Kışla Kok bölgesinde Ahmet Taner Kışlalı Sokak, Atatürk Sokak, Karayer Sokak ve Karşı Göl Sokak da kesintiden etkilenecek.

Merkez İlçede Köy Çıkışlarında Kesinti

Uşak Merkez ilçesinde kesintiler, kırsal alanlara odaklanıyor. Sirge Köyü Merkez semtinde Sirge Köy Sokağı, Sirge Karşı bölgesinde ise Karşı Köy Sokağı ve Karşı Küme Evler'de saat 09:00-17:00 arasında elektrik kesintisi yaşanacak.