Uşaklı Milli Sporcumuz Rodi Pak, iki farklı kategoride 1’inci oldu

Uşaklı Milli Sporcumuz Rodi Pak, son dönemlerde başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu kapsamda aktarılan son habere göre Barcelona’da düzenlenen yarışmalarda 2 farklı kategoride 1’inci olan Pak 2 kupa kazandı.
Uşaklı Milli Sporcumuz Rodi Pak, iki farklı kategoride 1’inci oldu

Konuya ilişkin Uşak Belediyesi duyuru yaptı. Mili gururumuzdan şehrimize ve ülkemize iki kupa açıklaması yapan belediye şu paylaşımı yaptı:

“Barcelona Catalunya pistinde yapılan 24 saat dayanıklılık uluslararası şampiyonasında, 53 takım ve 212 pilot arasından Superbike kategorisinde BMD Performance takımı ile hem genel klasmanda hem de SBK kategorisinde 1. olarak büyük bir başarıya imza atan Rodi Pak ve takımını yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz”

BELÇİKA’DA 5’NCİ OLMUŞTU

Öte yandan başarılı motosikletçi Rodi Pak, geçtiğimiz haftalarda Belçika’da düzenlenen Dünya Superbike 24 Saat Enduras 2. Yarışında kendi sınıfında 5’nci olmuştu. Belediye başarılı sporcumuzu, “Belçika’da gerçekleşen 48 takımdan 192 pilotun mücadele ettiği Dünya Superbike 24 saat Enduras 2. Yarışını Dünya kupası beşinciliği ile bitiren Uşaklı Milli sporcumuz Asrın Rodi Pak’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” açıklamasıyla tebrik etmişti.

ekran-goruntusu-2024-07-07-144825.png

2 KUPANIN DA SAHİBİ OLDU

Son olarak Barcelona’da düzenlenen 24 saat dayanıklılık uluslararası şampiyonasında 53 takım ve 12 pilotla yarışan Pak, 2 farklı alanda 1’inci olarak 2 kupanın da sahibi oldu. Bizler de Uşak Gündem olarak Milli Sporcumuzu tebrik ediyoruz.