Uşaklı küçük öğrenciden büyük başarı! Bölge birincisi Uşak'tan çıktı

Uşaklı öğrencilerin son dönemde yakalamış oldukları başarılar göğüs kabartırken bu başarılara bir yenisi daha eklendi. İrem Batmaz elde ettiği birincilikle gururlandırdı.
Uşaklı küçük öğrenciden büyük başarı! Bölge birincisi Uşak'tan çıktı

Son dönemde iller arası düzenlenen yarışmalarda elde ettikleri başarılar ile göğüs kabartan Uşaklı öğrenciler bu başarılarına bir yenisini daha ekledi. Uşak Osmangazi İmamhatip Ortaokulu ve Hz. Hatice Yatılı Kız Kur'an Kursu öğrencisi İrem Batmaz düzenlenen yarışmada bölge birincisi oldu.

TÜRKİYE FİNALİ'NDE UŞAKLI ÖĞRENCİ YARIŞACAK!

Uşak İl Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada bu sene Denizli'de gerçekleştirlen Genç Nida Kızlar Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması bölge finalini Uşaklı öğrenci İrem Batmaz'ın kazandığını açıkladı. Büyük sevinç yaşatan ortaokul öğrencisi Batmaz elde ettiği bu başarı ile Uşak'ı Türkiye finallerinde temsil etme hakkı kazandı.

kuran-kursu.jpg

Uşak İl Müftüsü Burhan Çakır tarafından yapılan açıklamada "Denizli'de gerçekleştirilen Genç Nida Kızlar Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması'nda bölge birincisi olarak bizleri onurlandıran Hz. Hatice Yatılı Kız Kur'an Kursu ve Uşak Osmangazi İmamhatip Ortaokulu öğrencimiz İrem Batmaz'ı, ailesini ve hocalarını tebrik ediyor, Genç Nida Kızlar Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması Türkiye finalinde başarılar diliyorum." diyerek elde edilen başarıyı duyurdu.

Bizlerde usakgundem.com ailesi olarak küçük öğrencimizi tebrik ediyor, Türkiye finallerinde başarılar diliyoruz.