Uşak ve Somut Olmayan Kültürel Miras paneli için tarih açıklandı

Uşak'ta Uşak Belediyesi ve Valilik desteği ile Cumhuriyetin 100. yılına özel etkinlikler devam ederken yeni panel için tarih belli oldu.
Uşak ve Somut Olmayan Kültürel Miras paneli için tarih açıklandı

Uşak Valiliği ve Uşak Belediyesi tarafından desteklenen Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri tüm hızı ile devam ederken Uşak İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak düzenlenecek olan panelin tarihi ve katılımcıları belli oldu. Uşak Valisi Dr. Turan Ergün'ün himayesinde Uşak İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak düzenlenecek olan "Uşak ve Somut Olmayan Kültürel Miras" paneline tüm Uşaklılar davet edildi.

Doç. Dr. Erhan Solmaz'ın moderatörlüğünde gerçekleştirilecek olan panelde Uşak'ın kültürel mirasları hakkında katılımcılar ile sohbet edilecek. Atatürk Kültür Merkezi 2 numaralı salonda gerçekleştirilecek olan panelde birbirinden değerli isimler yer alacak. İşte panel programı...

UŞAK VE SOMUT OLMAYAN KÜLTÜREL MİRAS PANELİ NE ZAMAN?

Uşak İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yapılan resmi açıklamada "Sayın Valimiz @drturanergun ün himayelerinde Uşak İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak düzenlediğimiz Cumhuriyetin 100. Yılında "Uşak ve Somut Olmayan Kültürel Miras" paneline 21 Aralık Perşembe Saat:14.00'da tüm halkımız davetlidir" denilerek programın 21 Aralık Perşembe günü saat 14:00 itibari ile başlayacağı ilan edildi.

usak-program.jpg

Doç. Dr. Erhan Solmaz moderatörlüğünde gerçekleştirilecek olan panelde Dr. Sabri Ceylan, Dr. Tuna Yıldız, Doç. Dr. Evrim Ölçer Özünel ve Prof. Dr. Metin Ekici ise panelist olarak katılım sağlayacaklar. Düzenlenecek olan panele tüm Uşaklılar davet edildi...