Uşak ve ilçeleri nöbetçi eczaneler listesi 14 Nisan 2024 Pazar!

Uşak’ta 14 Nisan 2024 Pazar tarihinde nöbetçi eczanelerin hangileri olduğu merak ediliyor. Bugün Uşak ve ilçelerinde hangi eczaneler nöbetçi olacaklar?
Uşak ve ilçeleri nöbetçi eczaneler listesi 14 Nisan 2024 Pazar!

Türkiye’de uygulanan sistem gereği tatil günlerinde belirlenen eczaneler nöbetçi olarak vatandaşlara hizmet veriyorlar. Nöbetçi olarak belirlenmemiş eczaneler ise her ne sebeple olursa olsun tatil günlerinde ilaç satışı yapamıyorlar. Bundan dolayı Uşak ve ilçelerinde nöbetçi eczaneler merak konusu oluyor. 14 Nisan 2024 Pazar günü Uşak’ta hangi eczaneler nöbetçi eczane olarak hizmet verecekler.

9 GÜNLÜK BAYRAM TATİLİNİN SON GÜNÜ

9 günlük bayram tatilinin son günü bugün olacak. Verilen aranın ardından yarın sabahtan itibaren hem eczaneler hem de hastaneler normal mesailerine başlayacaklar. Vatandaşlar hastanelerde muayene olabilecekler ve mesai saatleri içerisinde tüm eczanelerden ilaçlarını alabilecekler. Ancak bugün tatil devam ettiği için Uşak’ta ve ilçelerinde sadece nöbetçi eczaneler açık olabilecekler. Diğer eczaneler ise kapalı olmaya devam edecekler.

UŞAK’TA BUGÜN NÖBETÇİ ECZANELER!

Bugün Uşak Merkez’de nöbetçi olacak eczaneler açıklandı. Buna göre Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde Selcen Eczanesi, Uğur Mumcu Caddesinde Sağlık Eczanesi ve Gediz Uluyolu’nda Dönmez Eczanesi nöbetçi eczane olarak hizmet verecekler. Vatandaşlar bu eczanelerden gün boyu ilaçlarını alma imkanına sahip olacaklar.

UŞAK İLÇELERİNDE NÖBETÇİ ECZANELER

Uşak’ın ilçelerinde de nöbetçi eczane olarak hizmet verecek eczaneler belli oldu. Banaz ilçesinde Arda Eczanesi, Eşme ilçesinde Deniz Eczanesi, Karahallı ilçesinde Hayat Eczanesi, Sivaslı ilçesinde Sivaslı Eczanesi, Ulubey ilçesinde Toklu Eczanesi nöbetçi eczaneler olacaklar.

14 Nisan 2024 Pazar günü nöbetçi eczane olarak belirlenen eczaneler 1 Nisan Pazartesi sabahına kadar açık olacaklar ve vatandaşlara ilaç temin etme hizmetini vermeyi sürdürecekler.