Uşak şehitlerimiz için yürüyor! Uşaklılar tarih verildi

Ülkemizi savunmak için kahramanca mücadele ederken hayatını kaybeden 12 kahraman askerimiz için Uşak Belediyesi yürüyüş düzenleneceğini duyurdu.
Uşak şehitlerimiz için yürüyor! Uşaklılar tarih verildi

Türkiye peş peşe gelen şehit haberleri ile büyük üzüntü yaşarken 12 kahraman vatan evladımız ülkeyi savunmak için canlarını hiçe sayarak şehit düşmüştü. Uşak'ın komşuları arasında yer alan Denizli ve Afyonkarahisar'a da şehit ateşi düşerken Uşak Belediyesi şehitlerimiz için yürüyüş düzenleme kararı aldı.

Uşak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şehitlerimiz için yürüyüş yapılacağı duyurularak tüm Uşaklılar yürüyüşe davet edildi. Aziz şehitlerimiz için yapılacak olan yürüyüşün başlangıç noktası ise Eski Uşak Belediyesi şimdi ki Yöresel Ürünler Çarşısı olarak duyuruldu. İşte Uşak Belediyesi tarafından yapılan duyuru...

UŞAK BELEDİYESİ AZİZ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN YÜRÜYECEK!

Uşak Belediyesi tarafından yapılan duyuruda "Birlik ve beraberlik içerisinde vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimiz için yürüyor, bölücü terör örgütü PKK’yı lanetliyoruz. Tüm halkımız yürüyüşe davetlidir. Yürüyüş akabinde şehitlerimizin ruhu için lokma ikramı yapılacaktır." denilerek tüm Uşaklılar yapılacak olan yürüyüşe davet edildi.

usak-belediyesi.jpg

Şehitlerimizin aziz hatırası ve teröre karşı tek yürek mesajı vermek için düzenlenecek olan yürüyüş tarihi 29 Aralık 2023 Cuma günü olarak açıklanırken yürüyüşün saati ise 14:00 olarak belirlendi. Yöresel Ürünler Çarşısı önünde toplanacak olan Uşaklılar bir kere daha tek bir ağızdan terörü lanetlerken ardından vatan kahramanı şehitlerimiz için dualar edilecek ve Uşak Belediyesi tarafından döktürülen lokma dağıtımı yapılacak.