Uşak Merkez'de icradan satılık daire ve arsa fırsatı!

Uşak İcra Dairesi tarafından yayımlanan duyuru ile merkezde arsa ve daire satışı yapılacağı açıklandı.
Uşak Merkez'de icradan satılık daire ve arsa fırsatı!

Uşak'ta konut satın almak ya da arsa yatırımı yapmak isteyen kişiler için Uşak İcra Dairesi tarafından yeni satış duyurusu yayımlandı. Yayımlanan duyuru ile Uşak Merkez'de yer alan arsa ve dairenin icra yolu ile satılacağı ilan edildi.

Uşak Merkez'de yer alan daire 30 Ocak tarihinde arsa ise 8 Ocak 2024 tarihinde düzenlenecek olan ihale yöntemi ile satılacak. İhalede en yüksek teklif sahibi arsa ya da konutu satın almaya hak kazanacak. İşte ihalelerin detayları...

UŞAK MERKEZ'DE İCRADAN SATILIK ARSA!

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/4 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri : Uşak İl, Merkez İlçe, ATATÜRK Mahalle/Köy, 104 Ada, 351 Parsel, 4 Nolu Bağımsız Bölüm Uşak ili, Merk ... Adresi : Atatürk Mah., Çivril Caddesi, No:56 Kırmızı Apt. K:1 B.B. No:4 Uşak Merkez / UŞAK

Yüzölçümü : 113 m2

İmar Durumu : İkiz 5 kat (İ-5) imarlı bölgede kalmaktadır.

Kıymeti : 1.320.000,00 TL

KDV Oranı : %1

usak-arsa.jpg

UŞAK MERKEZ'DE İCRADAN SATILIK DAİRE İLANI!

Uşak'ta icradan satılık daire arayanlar ise Uşak İli, Merkez İlçesi, Ünalan Mahallesi, Atatürk Bulvarı, Dış Kapı No:46 Uşak Merkez / UŞAK adresinde yer alan 5. kat 20 numaralı dairenin icradan satılacağı ifade edildi. Konutun satış değeri 1 milyon 859 bin TL olarak belirlenirken birinci ihale günü 30 Ocak 2024 olarak açıklandı.