Uşak Eşme’de milyonluk taşınmaz icradan açık artırmaya çıkıyor
Muhammen bedeli 4 milyon 941 bin TL olarak belirlenen taşınmaz, Kasım ayında açık artırmaya sunulacak.
Tarım Arazisi ve Yapılarla Dolu Mülk
Eşme İcra Dairesi’nin 2024/319 Esas sayılı dosyası kapsamında satışına karar verilen taşınmaz, Uşak’ın Eşme ilçesi Yeleğen Beldesi Hürriyet Mahallesi, Payamlı Mevkii’nde bulunuyor. Toplam 29.535 m² yüzölçümüne sahip olan taşınmaz, killi-tınlı yapısıyla birinci sınıf sulu tarım arazisi özelliği taşıyor. Arazi üzerinde 130 m² büyüklüğünde 3 odalı bir ev, 12 m² kulübe ve 8 m² kümes yer alıyor.
Evde 3 oda, banyo ve tuvalet bulunduğu, çatısının kiremit kaplı olduğu ve odaların sıvalı, boyalı bir yapıya sahip olduğu ifade edildi. Konumu itibarıyla taşınmaz, Yeleğen belde merkezine 2,4 km, Eşme ilçe merkezine ise 10,3 km uzaklıkta yer alıyor.
İhale Kasım ve Aralık’ta Yapılacak
İcradan satışa çıkarılan taşınmazın muhammen kıymeti 4.941.372,40 TL olarak belirlendi. Satış için ilk artırma 13 Kasım 2025 tarihinde saat 11.20’de başlayacak ve 20 Kasım’a kadar sürecek. İlk ihalede alıcı çıkmaması durumunda ise ikinci artırma 9 Aralık 2025 – 16 Aralık 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Eşme İcra Dairesi tarafından yapılan duyuruda, satış şartları ve taşınmazın ayrıntılı görsellerine esatis.uyap.gov.tr adresinden ulaşılabileceği belirtildi.