Uşak Emniyet Müdürlüğü'nden kaçak makaron operasyonu!

Uşak'ta kaçakçılara göz açtırmayan Emniyet Müdürlüğü yeni bir operasyona daha imza attı. Yapılan operasyon sonucu yüksek miktarda kaçak dolu makaron ele geçirildi.
Uşak Emniyet Müdürlüğü'nden kaçak makaron operasyonu!

İçişleri Bakanlığı tarafından yurt genelinde yapılan operasyonlar tüm hızı ile devam ederken bu operasyonlardan birini de Uşak İl Emniyet Müdürlüğü gerçekleştirdi. Uşak il genelinde vatandaşların güvenliğini sağlamak adına yürütülen operasyonlara bir yenisi daha eklenirken kaçakçılık suçlarına yönelik yeni bir operasyona daha imza atıldı.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan resmi açıklamada kaçakçılık suçlarına yönelik yeni bir operasyon yapıldığı ve bu kapsamda yüksek miktarda kaçak dolu makaron ve kaçak kıyılmış tütün ele geçirildiği ifade edildi. Ele geçirilen kaçak tütün mamullerinin ardından 3 şüpheli şahıs hakkında da tahkikat başlatıldığı belirtildi.

UŞAK'TA KAÇAKÇILIK SUÇLARINA YÖNELİK OPERASYON DÜZENLENDİ!

Uşak'ta kaçakçılara yönelik olarak yürütülen operasyonlara bir yenisi daha eklendi. Yürütülen operasyonlar kapsamında 17.400 adet kaçak dolu makaron ele geçirilirken yine 128.000 gram kaçak kıyılmış tütüne de el konuldu. Operasyon kapsamında kıskıvrak yakalanan 3 şüpheli şahıs hakkında ise tahkikat başlatıldı.

kacak-operasyon.jpg

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü resmi hesabından yapılan açıklamada "Müdürlüğümüzce kaçakçılık suçlarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda;

17.400 adet Kaçak Dolu Makaron,

128.000 gram Kaçak Kıyılmış Tütün ele geçirilmiştir. Operasyon kapsamında yakalanan 3 şüpheli şahıs hakkında adli tahkikat başlatılmıştır." ifadelerine yer verildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklama ile kaçakçılara yönelik olarak yapılan operasyonlara hız kesmeden devam edileceği ifade edilmişti. Vatandaşların güvenliklerini sağlamanın yanı sıra devletin yüksek miktarda vergi geliri kaybı yaşaması da yürütülen kaçakçılık operasyonları ile engellenmiş oldu.