Uşak Emniyet Müdürlüğü'nden kaçak içki operasyonu

Uşak'ta emniyet müdürlüğü tarafından vatandaşların güvenliğini sağlamak adına operasyonlar hız kesmeden devam ediyor.
Uşak Emniyet Müdürlüğü'nden kaçak içki operasyonu

İçişleri Bakanı olarak atanan Ali Yerlikaya tarafından verilen talimatlar ile 81 ilde operasyonlara hız verilmişti. Hem vatandaşların güvenini sağlamak hem de devletin vergi kaybını önlemek adına kaçakçılara yönelik operasyonlara hız verilirken bu operasyonlardan birini de Uşak Emniyet Müdürlüğü imza attı.

Uşak Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şehrimizde yürütülen 2 ayrı operasyon kapsamında çok sayıda kaçak içki ve yasaklı maddenin ele geçirildiği açıklandı. Operasyonlar neticesinde 2 şüphelinin ise gözaltına alınarak haklarında yasal süreç başlatıldığı ifade edildi.

UŞAK'TA KAÇAK İÇKİ VE YASAKLI MADDE OPERASYONU!

Uşak Emniyet Müdürlüğü resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile il genelinde yapılan yeni bir operasyona daha imza atıldığı ilan edildi. Kaçakçılık suçlarına yönelik olarak yapılan operasyon kapsamında çok sayıda miktarda kaçak içki ve yasaklı madde ele geçirildi.

usak.jpg

Uşak Eminyet Müdürlüğü yapmış olduğu açıklamasında "Müdürlüğümüzce kaçakçılık suçlarına yönelik gerçekleştirilen 2 ayrı operasyonda;

17 litre Etil Alkol,

4 litre Kaçak/Sahte Viski,

3 litre el yapımı sahte Viski,

6 şişe Kaçak Viski,

2 litre el yapımı sahte Rakı,

1 litre el yapımı sahte Votka,

53 kutu Kaçak/Sahte cinsel içerikli içecek,

60 adet Kaçak/Sahte cinsel içerikli hap,

19 paket Kaçak/Sahte cinsel içerikli gıda maddesi,

75 adet Sentetik Ecza ele geçirilmiştir.

Operasyonlar kapsamında yakalanan 2 şüpheli şahıs hakkında adli tahkikat başlatılmıştır." ifadelerine yer vererek çok sayıda kaçak içki ve yasaklı maddeye el konulduğu, 2 şüpheli şahık hakkında ise emniyet mensuplarınca adli tahkikat yapıldığı açıkladı.