Uşak Dikilitaş Millet Bahçesi'nde açılışa geri sayım başladı!

Uşak Belediyesi tarafından hayata geçirilen Dikilitaş Millet Bahçesi'nde sona gelindi. Şehre değer katacak proje açılışa gün sayıyor.
Uşak Dikilitaş Millet Bahçesi'nde açılışa geri sayım başladı!

Uşak'ın değerine değer katacak olan Uşak Dikilitaş Millet Bahçesi projesinde sona geldi. Uşak Belediyesi tarafından hayata geçirilen dev proje etaplar halinde hayata geçirilecek. 1. etap kapsamında toplam 11 bin metrekarelik alanda çalışmalar yapılmaya başlanmıştı.

Uşak Belediyesi'nin temellerini attığı proje büyük bir hızla yükselmeye devam ederken paylaşılan video ile projedeki son durum hakkında Uşaklılara bilgilendirme yapıldı. Uşak Belediyesi yapmış olduğu açıklamasında "Dikilitaş Millet Bahçesi Yeni bir yeşil alan, yeni bir huzur, yeni bir nefes... Yaklaşık 11 bin metrekarelik alanı kaplayan Dikilitaş Millet Bahçesi'ndeki çalışmalarımızda sona geldik. Mahallemize ve bölgemize çok yakışacak" denilerek sona gelindiği vurgulandı.

UŞAK DİKİLİTAŞ MİLLET BAHÇESİ NE ZAMAN AÇILACAK?

Kent genelinde birçok kapsamlı projeyi hayata geçiren Uşak Belediyesi, vatandaşların büyük bir merakla beklediği Dikilitaş Millet Bahçesi’ndeki 1. etap çalışmalarına hızla devam ediyor. Uşak Belediyesi tarafından yaklaşık 11 bin metrekarelik bölgede yürütülen çalışmaların tamamlanmasıyla farklı donatılar vatandaşın hizmetine sunulacak; çevresel düzenlemelerin göz dolduracağı alanda iki ayrı yapı da ilgi odağı olacak.

dikilitas.jpg

Söz konusu proje Uşak'ın değerine değer katarken aynı zamanda bölgede yer alan esnafa da katkı sağlayacak. Resterasyon ve peyzaj çalışmalarında sona gelinirken projede açılış için geri sayım başladı ve sona gelindi.