Uşak cenaze ilanları 14 Nisan 2024!

Uşak Belediyesi tarafından bugünün cenaze ilanları yayınlandı. Bugün Uşak’ta kimlerin vefat haberi verildi, cenazeler ne zaman ve nereden kaldırılacak?
Uşak cenaze ilanları 14 Nisan 2024!

Uşak Belediyesi kent genelinde cenazeleri ilanlar şeklinde her gün duyuruyor. 14 Nisan 2024 Pazar tarihli cenaze ilanları da yayınlandı. Uşak Belediyesi’nde verilen bilgilere göre bugün Uşak’ta 5 cenaze olacak. Hayatını kaybeden Uşaklıların cenaze törenlerine dair bilgiler de vatandaşlarla paylaşıldı.

BUGÜN KİMLER VEFAT ETTİ?

Uşak Belediyesi’nin açıklamasına göre Fikri Osmancık’ın eşi Ümmü Gülsüm Osmancık vefat etti. Merhumenin cenazesi bugün öğle namazına müteakip kılıanacak cenaze namazının ardından Kayağıl Köyünde toprağa verilecek.

İsmail Kunat’ın babası Mustafa Kunat da bugün vefat edenler arasında yer alıyor. Merhum Mustafa Kunat’ın cenaze namazı bugün ikindi namazına müteakip Zümrüt Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Elmalıdere Mezarlığında defnedilecek.

Fahrettin Tekin’in annesi Refiye Tekin’in de vefat ettiği bildirildi. Merhume Refiye Tekin’in cenaze namazı öğle namazına müteakip Aydın Camii’nde kılınacak. Cenaze namazının ardından ise merhume Koyunbeyli Köyünde toprağa verilecek.

Ramazan Doğan, İbrahim Doğan ve Gülümser Doğan’ın ablaları Döndü Doğan da hayatını kaybetti. Merhume Döndü Doğan’ın cenaze namazı bugün ikindi namazına müteakiben Bölme Merkez Camii’nde kılındıktan sonra Bölme Mezarlığında defnedilecek.

Celal Söğüt’ün babası Mehmet Ali Söğüt’ün hayatını kaybettiği belirtildi. Merhum için bugün ikinci namazına müteakiben Yücetepe Camii’nde cenaze namazı kılınacak. Kılınacak cenaze namazının ardından merhum Şekerevleri Mezarlığında toprağa verilecek.

Uşak Belediyesi’nden tüm cenazeler için cenaze hizmeti verilebileceği belirtilirken hayatlarını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına ise baş sağlığı dilendi.