Uşak Belediyesi'nden tüm Uşaklılara uyarı!

Son dönemde Uşak'ta artan dolandırıcılık girişimleri sonrasında Uşak Belediyesi uyarı mesajı yayımladı.
Uşak Belediyesi'nden tüm Uşaklılara uyarı!

Uşak Belediyesi son dönemde şehirde artan dolandırıcılık girişimleri sonrasında tüm Uşaklı vatandaşlara uyarı mesajı yayımladı. Yayımlanan mesajda Uşak Belediyesi, Belediye Başkanı ve Başkan Yardımcısı'nın adı kullanılarak yapılan dolandırıcılık girişimlerine karşı tüm vatandaşların dikkatli olmaları istendi.

Belediyenin yapmış olduğu açıklamada vatandaşların kendilerinden böyle bir talepte bulunan kişileri polise ihbar etmeleri istendi. Uşak il genelinde yaşanan dolandırıcılık girişimlerinin gündeme gelmesi üzerine belediye zorunlu olarak resmi açıklama yayımladı.

UŞAKLILAR AMAN DİKKAT! O TELEFONA SAKIN İNANMAYIN...

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın tarafından imzalanan açıklamada "Belediye Başkanımız, Belediye Başkan Yardımcılarımız ve kurumumuz adına sizlerden para talep edenlere itibar etmeyiniz. Böyle bir durumla karşılaşmanız halinde Alo 153 aracılığıyla belediyemize ve 112 çağrı merkezi aracılığıyla polis ekiplerine bildirmeniz önemle rica edilir" denilerek beledi başkanı, belediye başkan yardımcıları ve Uşak Belediyesi adı kullanılarak yapılan aramalara karşı tüm vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi.

usak-belediyesi.jpg

Uşak Belediyesi tarafından geçilen bilgilendirme mesajında böyle bir durumla karşılaşan tüm Uşaklıların Alo 153 aracılığı ile ya da 112 çağrı merkezi ile irtibata geçerek polise dolandırıcıları ihbar etmeleri istendi.