Uşak Belediyesi'nden Çarşı Uşak projesi için duyuru!

Uşak'ın en önemli projeleri arasında gösterilen Çarşı Uşak projesi için yeni bir son dakika kararı açıklandı. Kentsel dönüşüm ofisi kapatıldı.
Uşak Belediyesi'nden Çarşı Uşak projesi için duyuru!

Uşak'ın çehresini değiştirecek en önemli projeler arasında yer alan Çarşı Uşak projesi hakkında Uşak Belediyesi tarafından yeni bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada Uşak'ın en önemli kentsel dönüşüm projeleri arasında gösterilen Çarşı Uşak projesinde hak sahibi olan kişiler için yeni başvuru adresi açıklandı.

Hatırlanacağı üzere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Uşak'ı ziyaret etmiş, yapılan ziyaret ile Çarşı Uşak Projesi için kentsel dönüşüm ofisi açılmıştı. Söz konusu ofisin 1 Mart 2024 tarihi itibari ile kapatılacağı açıklanmıştı. Ofisin kapatılması hakkında Uşak Belediyesi bilgilendirmede bulundu.

ÇARŞI UŞAK PROJESİNDE KENTSEL DÖNÜŞÜM OFİSİ KAPATILDI!

Uşak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Kentimize modern ve güvenli bir merkez sunacak Çarşı Uşak Projesi’nde yeri bulunan hak sahiplerimizi bilgilendirmek ve sürece dair işlemleri gerçekleştirmek adına hizmet veren Kentsel Dönüşüm İrtibat Ofisi, daha önce duyurulduğu gibi 1 Mart itibariyle kapatılmıştır.

carsi-usak.jpg

Proje hakkında bilgi almak veya evraklarınızı teslim etmek için; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı veya Uşak Belediyesi Etüd Proje Müdürlüğü ile iletişime geçebilirsiniz." denilerek irtibat ofisinin kapatıldığı ve artık bilgi almak ya da evrak teslimi için Uşak Belediyesi Etüd ve Proje Müdürlüğü ile Uşak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Kentsel Dönüşüm ofisinin ziyaret edilebileceğini ifade etti.