Uşak Belediyesi Yöresel Ürünler Çarşısı'nda 15 dükkanı kiraya veriyor!

Uşaklılara duyuru yayımlayan Uşak Belediyesi Yöresel Ürünler Çarşısı'nda bulunan 15 adet işyerini kiraya vereceklerini açıkladı.
Uşak Belediyesi Yöresel Ürünler Çarşısı'nda 15 dükkanı kiraya veriyor!

Uşak Belediyesi tarafından yapılan duyuru ile mülkiyeti belediyeye ait olan 15 adet dükkanın ihale yöntemi ile kiraya verileceği ilan edildi. Belediye tarafından resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan duyuruda eski belediye binası alanına inşa edilen Yöresel Ürünler Çarşısı'nda bulunan dükkanları kiralayarak burada yer almak isteyen esnafa ihale ile büyük fırsat sunulmuş olacak.

Önemli Duyuru başlığı ile yayımlanan açıklamada söz konusu ihalenin 12 Aralık 2023 Salı günü saat 09:00'da yapılacağı ifade edildi. İhale ile dükkanlar yıllık olarak kiraya verilecek. İhalede dükkanları kiralamaya hak kazanan esnaflar Uşak şehrinin yöresel ürünlerini çarşıda satma imkanı elde edecekler.

UŞAK BELEDİYESİ İHALE İLE KİRALAMA YAPACAK!

Uşak Belediyesi resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında "Değerli hemşehrilerimiz; İsmetpaşa Caddesi'nde bulunan ve Yöresel Ürünler Çarşısı'na dönüştürülen eski belediye binamızın zemin katında bulunan 15 adet dükkan için açık artırma teklif usulüyle 12 Aralık 2023 Salı günü kira ihalesi yapılacaktır." denilerek söz konusu ihale ilan edildi.

usak-1-002.jpg

usak-2-002.jpg

Yayımlanan açıklamada istenen belgeler ise şu şekilde sıralandı:

Tüzel Kişiler (Şirket, Dernek vs);

İhale tarihi itibari ile tüzel kişiliği temsile haiz şahısları gösterir belge (Yetki Belgesi),

İmza Sirküleri,

Ticaret ve Sanayi Odasından Oda Kayıt Sicil Belgesi,

Belediye Gelir Tahakkuk Şefliği Sicil Servisinden borcu yoktur belgesi getireceklerdir.

Yatırılan Geçici Teminat Makbuzu veya Banka Teminat Mektubunu vereceklerdir.

İhaleye ait her türlü şartname mesai saatleri içinde Belediye Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü Kira İhale Bürosunda görülebilecektir.

Söz konusu dükkanların ihalesi 12 Aralık günü yapılacak. İhalede en yüksek teklifi sunan kişi ya da kurumlar yöresel ürünler dükkanlarını kiralama hakkını elde edecekler. Kiraların 1 yıllık kiralama bedeli ise 36 bin TL'den başlayacak.