Uşak Belediyesi resmen duyurdu! Uşaklı tüm çocuklara ÜCRETSİZ oldu

Ara tatil etkinlikleri tüm hızı ile devam ederken Uşak Belediyesi yapmış olduğu duyuru ile 2 Şubat tarihine kadar çocuklara ücretsiz tiyatro müjdesi verdi.
Uşak Belediyesi resmen duyurdu! Uşaklı tüm çocuklara ÜCRETSİZ oldu

Uşak Belediyesi yarıyıl etkinliklerine tüm hızı ile devam ederken belediye tarafından yapılan yeni açıklama ile 2 Şubat tarihine kadar tüm çocuklara ücretsiz sunulacak etkinlik duyurdu. Karne alan çocukların daha kaliteli zaman geçirmesi için düzenlenen ve bu sene 5. kez hayata geçirilen Bilim Sanat Çocuk Şenliği kapsamında etkinlikler tüm hızı ile sürüyor.

UŞAK'TA 5. BİLİM SANAT ÇOCUK ŞENLİĞİ ETKİNLİĞİ DEVAM EDİYOR!

Uşak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Uşak Belediyesi’nin her sene yarıyıl tatilinde düzenlediği çocuk şenliği bir kez daha Uşaklılarla bir araya geliyor. Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek 5. Bilim Sanat Çocuk Şenliği, bünyesindeki etkinliklerle büyük küçük demeden herkese hitap etmeye hazırlanıyor.

Kayıt yaptıran aileler iki hafta boyunca devam edecek renkli etkinliklerde yer alma şansı yakalayarak; bilim, sanat ve eğlencenin doruklarına çıkacak. Çocuklara unutulmaz anılar bırakacak şenlik, 22 Ocak- 4 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek. Atatürk Kültür Merkezi’nin ev sahipliği yapacağı etkinliklerde, birbirinden ünlü isimler misafir edilecek. 14 gün boyunca devam edecek olan şenlikte, hem çocuklar hem de aileler keyifli ve kaliteli vakit geçirecek." denilerek etkinlik düzenleneceği ilan edilmişti.

usak.jpg

Devam eden oyunlar hakkında yapılan açıklamada 29 Ocak tarihinde Neden isimli çocuk oyununun, 30 Ocak tarihinde Gökkuşağının altında isimli çocuk oyunun, 31 Ocak tarihinde Çikolata Dükkanı isimli çocuk oyunlarının ücretsiz olarak Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenleneceği ifade edildi. Tüm Uşaklıların davet edildiği oyunlar 2 Şubat 2024 tarihine kadar devam edecek...