Uşak Belediyesi kanalizasyon şebeke hatlarını yeniliyor!

Uşak Belediyesi alt yapı yenileme çalışmalarına tüm hızı ile devam ederken Çevre Mahallesi Mücavir Sokak'ta ki çalışmalarını hızlandırdı.
Uşak Belediyesi kanalizasyon şebeke hatlarını yeniliyor!

Uşak Belediyesi kanalizasyon şebeke hatlarını yeniliyor! Uşak'ta sorun yaşatan hatlar başta olmak üzere alt yapı çalışmalarına hız veren Uşak Belediyesi bu kapsamda Çevre Mahallesi Mücavir Sokak'ta yer alan kanalizasyon şebeke hattında çalışmalara başlamıştı.

Eskiyen ve özellikle de sağanak yağışın etkili olduğu günlerde sorun yaşanmasına neden olan kanalizasyon sistemi Uşak Belediyesi ekipleri tarafından yenilenirken çalışmalar titizlikle sürüyor. Uşak Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalarda eskiyen borular yenileri ile değiştiriliyor.

UŞAK BELEDİYESİ KENTİN ALT YAPISINI İYİLEŞTİRİYOR!

Uşak'ta eskiyen alt yapıyı hızla yenileyerek hem yaşanan hem de yaşanması muhtemel alt yapı sorunlarını çözüme kavuşturmayı amaçlayan Uşak Belediyesi bu kapsamda çalışmalarını hızlandırdı. Uşak Belediyesi tarafından yapılan son paylaşım ile Çevre Mahallesi Mücavir Sokak'ta yapılan çalışmaların son durumu hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

alt-yapi.jpg

Resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Uşak Belediyesi "Çevre Mahallesi Mücavir Sokak'ta kanalizasyon şebeke hattı çalışmalarımız devam ediyor.

Şehrimizin ihtiyaç duyulan noktalarında hizmetinizdeyiz" sözleri ile alt yapı çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.