Uşak Belediye Başkanı Yalım seçim sonrası ilk teşekkür ziyaretini yaptı

31 Mart Pazar günü sandık başına giden Uşaklılar belediye başkanlığı görevini 5 sene boyunca CHP adayı Özkan Yalım'a vermişti.
Uşak Belediye Başkanı Yalım seçim sonrası ilk teşekkür ziyaretini yaptı

Yapılan seçimlerde en çok oyu alarak Uşak Belediye Başkanı olarak görev yapmaya hak kazanan Özkan Yalım mazbatasını alarak göreve başlamıştı. Başkan Yalım resmi olarak göreve başlamasının ardından programına hızlı bir şekilde başlarken bugün itibariyle ilk teşekkür ziyaretini de gerçekleştirdi.

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, bugünkü programı kapsamında Oto Galericiler Sitesini ziyaret ederek kendisine seçim döneminde vermiş olduğu destekler nedeniyle teşekkür etti. Başkan Yalım yoğun ilgi görürken vatandaşlarla sohbet ederek talep, görüş ve yorumlarını dinleyerek not aldı.

UŞAK BELEDİYE BAŞKANI YALIM'DAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ!

Uşak Belediyesi resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda Belediye Başkanımız Sayın Özkan Yalım 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından ilk teşekkür ziyaretini Oto Galericiler Sitesine yaptı.

ziyaret.jpg

Oto Galericiler Sitesi esnafımız ve vatandaşlarımız ile bir araya gelen başkanımız, destekleri için teşekkürletini ileterek, bol kazançlar diledi." diyerek Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın seçimden sonraki ilk teşekkür ziyaretini gerçekleştirdiğini ilan etti.

Başkan Yalım ziyareti kapsamında Oto Galericiler Sitesi'nde yer alan esnafları tek tek ziyaret ederek hem talepleri kırmayarak hatıra resmi çektirdi hem de onların taleplerini dinleyerek notlar aldı. Başkanın ziyareti esnafı da sevindirdi.