Uşak Belediye Başkanı Yalım Ayakkabıcılar Çarşısı esnafı ile bir araya geldi

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım saha çalışmalarına tüm hızı ile devam ederken bu kapsamda Ayakkabıcılar Çarşısı esnafı ile bir araya geldi.
Uşak Belediye Başkanı Yalım Ayakkabıcılar Çarşısı esnafı ile bir araya geldi

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, görevine başladıktan sonra başlattığı saha çalışmalarına tüm hızı ile devam ediyor. Başkan Yalım günlük programı kapsamında bugün Ayakkabıcılar Çarşısı ensafı ile bir araya geldi.

Burada önce esnafın şikayet ve taleplerini dinleyen Başkan Yalım ardından çay içerek esnafla sohbet etti. Karşılıklı görüş alışverişi gerçekleştiren Başkan Yalım esnafın taleplerini dinledikten sonra kendi planlarından bahsetti. Ardından esnafla hatıra resmi çekilen Başkan Yalım herkese hakkaniyetle yaklaşacaklarının sözünü verdi.

UŞAK BELEDİYE BAŞKANI YALIM SAHA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR...

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Ayakkabıcılar Çarşısı esnafıyla bir araya geldi. Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, saha ziyaretlerine devam ediyor.

yalim-1.jpg

Sık sık vatandaşları dinleyen Başkan Yalım, Ayakkabıcılar Çarşısı esnafıyla bir araya geldi. Çarşı üzerindeki esnaflarla çay sohbetinde bir araya gelen Başkan Yalım, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

yalim-2.jpg

Ayakkabıcılar Çarşısı’nda alışveriş yapan vatandaşlarla da selamlaşmayı ve sohbet etmeyi ihmal etmeyen Başkan Yalım, esnaflardan kendisine iletilen talep ve önerileri dinledi.

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım tüm Uşak halkının iyiliği için ayrımcılık yapmadan hakkaniyetli bir şekilde çalışacaklarının sözünü verdi. Burada esnafa hayata geçirmek istedikleri planlardan da bahseden Başkan Yalım Uşak için çalışacaklarını belirtti.