Uşak Belediye Başkanı Yalım, 23 Nisan’da koltuğunu miniklere devretti

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, 23 Nisan sebebi ile koltuğunu miniklere devretti. Çocukların aileleri ile tanışan Yalım, hem miniklerle hem de ebeveynlerle tek tek sohbet etmeyi de ihmal etmedi.
Uşak Belediye Başkanı Yalım, 23 Nisan’da koltuğunu miniklere devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebi ile sembolik devir teslim töreni bu yıl da devam etti. Uşak Belediyesi Başkanlık makam odasında düzenlenen törende Başkan Yalım, koltuğunu 4 miniğe devretti.

Makam odasında konuşan Yalım, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarken, çocuklara olan güveni taçlandırırken koltuğunu devrettiğini de sözlerine ekledi.

ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA DA KOLTUK DEVREDİLECEK

Makamda konuşan Başkan Yalım “Bizler elbette önümüzdeki yıllarda koltuğumuzu devredeceğiz. Ama bugün 23 Nisan’da, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza olan güvenimizi taçlandırmak adına koltuğumu onlara devrettim. Yarının liderleri olan çocuklarımızın büyük hayaller kurmasını ve bu hayalleri gerçekleştirmek için azimle çalışmasını diliyor, tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

ekran-goruntusu-2024-04-23-150448-min.png

KÜÇÜK BAŞKAN ARAY HEYECANINI DİLE GETİRDİ

Koltuğa oturarak başkanlığı devralan Murat Emir Aray; “Burada olduğum ve bize armağan edilmiş bir bayramda başkan koltuğuna oturduğum için çok mutluyum. Yalım Başkanımıza isteklerimizi dile getirdik. Bizi dinlediği için Başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.

BAŞKAN YALIM GELEN TALEPLERE KULAK VERDİ

Başkan koltuğuna oturduğunda büyük bir heyecan ve gurur hissettiğini ifade eden Muhammet Mustafa Yardımcı, Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım ile tanıştığı için mutlu olduğunu söyledi. Yardımcı, “Elmalıdere Mahallesi’nde oturuyoruz. Başkanımızdan mahallemizde eksik gördüğümüz market, çeşme ve park gibi yerleri talep ettik ve Başkanımız bizi dinleyerek isteklerimizi gerçekleştireceğini söyledi. Şimdiden teşekkür ediyoruz” açıklamalarında bulundu.

Düzenlenen devir teslim töreni Başkan Yalım'ın çocuklar ve aileleri ile çektirdiği fotoğraf çekimi sonrasında sona erdi.