Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'dan anlamlı ziyaretler

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım Ramazan Bayrama öncesi anlamlı ziyaretlerde bulundu. Yalım Uşak Şehitliği’ni ve Uşak Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'dan anlamlı ziyaretler

Ramazan Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Uşak'ta da büyük bir coşku ve sevinçle kutlanırken Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım peş peşe anlamlı ziyaretlerde bulundu. Başkan Yalım ilk olarak Uşak Valisi Turan Ergün ile Uşak Şehitliği'ni ziyaret etti.

Beraberindeki protokol üyeleri ile sonrasında Uşak Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret eden Başkan Yalım burada 179. kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla Türk Polis Teşkilatı’na teşekkürlerini sundu. Başkan Yalım ayrıca tüm Uşaklıların da Ramazan Bayramı'nı kutladı.

UŞAK BELEDİYE BAŞKAN YALIM'DAN BAYRAM TEBRİĞİ!

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Uşak Şehitliği’ni ve Uşak Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Arefe günü dolayısıyla Şehitlikte düzenlenen programa Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’ın yanı sıra Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, CHP Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba, CHP Uşak İl Başkanı Sevinç Yazgan ve Protokol üyeleri katıldı.

Şekerevleri Mezarlığında bulunan şehitlikte düzenlenen program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Okunan duanın ardından protokol üyeleri şehit mezarlarına su dökerek karanfil bıraktıktan sonra şehit aileleriyle bir süre sohbet etti. Başkan Yalım, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilere uzun ömürler diledi. Ardından Uşak Emniyet Müdürlüğü’nü ziyarette bulunan Başkan Yalım, 179. kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla Türk Polis Teşkilatı’na değerli çalışmaları için teşekkürlerini iletti.

Türk milletinin gönül bağlarını güçlendirmek için milli ve manevi değerlere sahip çıkmanın önemine vurgu yapan Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım tüm vatandaşları bu değerlere sahip çıkmaya davet etti. Başkan Yalım ayrıca tüm Uşaklıların bayramını kutlayarak tüm vatandaşlara iyi bayramlar diledi.