Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım makam odasında genç çifti nişanladı!

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, makam odasına kadar gelen genç çiftin isteğini kırmayarak nişan yüzüklerini taktı. O anlar ise sosyal medya üzerinde kısa süre içerisinde gündem oldu.
Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım makam odasında genç çifti nişanladı!

Başkan Yalım, her hafta Perşembe günü vatandaşları ağırlamaya devam ediyor. Bugün akşam üstü kendisini ziyarete gelen genç çiftin yüzüklerini takarak onları nişanlayan Yalım, çifte hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Vatandaşların her zaman yanında olacaklarını ifade eden Yalım, odasına kadar gelen gençlerin yüzük takma talebini geri çevirmedi.

HER PERŞEMBE GÜNÜ MAKAM ODASININ KAPISINI AÇIYOR

Her hafta Perşembe günleri makam odasının kapısını açan ve vatandaşları makamında ağırlayan Başkan Yalım; akşamüstü kendisini ziyarete gelen Sude Coşkun ve Nurettin Sağdemir çiftinin en mutlu günlerinden birine şahitlik etti. Başkan Yalım’ı Mayıs ayında yapılacak düğün törenlerine davet eden genç çift, aynı zamanda nişan yüzüklerinin Başkan Yalım tarafından takılmasından mutluluk duyacaklarını söyledi. Bunun üzerine onları kırmayan ve mutluluklarına ortak olmaktan zevk duyacağını ifade eden Başkan Yalım, çiftin yanlarında getirdikleri nişan yüzüklerini parmaklarına takarak kurdelelerini kesti.

aw191234-02-min.jpg

TARİHTE BİR İLK YAŞANDI

Alkışlar arasında yüzlerin güldüğü makam odasında genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Yalım, ilk defa bir belediye başkanının makam odasında yüzük töreni gerçekleştirdiğini hatırlattı. Başkan Yalım genç çiftin düğünlerine de katılmaktan mutluluk duyacağını, vatandaşların her anında onların yanlarında olduklarını ifade etti. Makam odasına gelen çiftin yakınları ve diğer vatandaşlar da genç çifte iyi dilek temennilerinde bulundu.