Uşak Belediye Başkanı Çakın bisiklet ve koruyucu ekipman dağıtım programına katıldı

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, bugünkü programı kapsamında Uşak Mehmet Akif İnan İmam Hatip Ortaokulu'nda düzenlenen bisiklet ve koruyucu ekipman dağıtım programına katıldı.
Uşak Belediye Başkanı Çakın bisiklet ve koruyucu ekipman dağıtım programına katıldı

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde bir kere daha AK Parti'den aday gösterilen Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın yoğun programına devam ediyor. Bir yandan Uşaklılarla buluşarak 5 yıllık görev döneminde yapmış olduğu projeleri ve icraatlarını aktaran Başkan Çakın bir yandan da önümüzdeki 5 sene için hayata geçireceği yeni projeleri aktarıyor.

Son derece yoğun bir seçim çalışması yürüten Başkan Çakın, bugün Uşak Mehmet Akif İnan İmam Hatip Ortaokulu'nda düzenlenen bisiklet ve koruyucu ekipman dağıtım programına katılarak öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Çakın ''Sağlıklı Gelecek Bisikletle Gelecek'' projesi kapsamında öğrencilere güvenli bir şekilde bisiklet sürmek için ihtiyaç duydukları ekipmanları teslim etti.

UŞAK İL GENELİNDE TÜM ÖĞRENCİLER EKİPMANLARINA KAVUŞACAK!

Uşak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çakın, ''Sağlıklı Gelecek Bisikletle Gelecek'' projemiz kapsamında bugün Uşak Mehmet Akif İnan İmam Hatip Ortaokulu'nda düzenlenen bisiklet ve koruyucu ekipman dağıtım programına katıldı.

baskan-cakin-usak.jpg

Çocuklarımızın sağlıklı ve hareketli bir yaşam sürdürmeleri için yapılan projenin il genelindeki okullarımızda tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Başkanımız, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini iletti." ifadelerine yer vererek ziyareti duyurdu.

Başkan Çakın burada kürsüye çıkarak hem okulda toplanan vatandaşlara hem de öğrencilere kısa bir konuşma yaparken söz konusu projenin tüm Uşak il geneline yayılacağını ifade etti. Öğrencilerle son derece sıcak ve samimi bir konuşma yapan Başkan Çakın, öğrencilerle hatıra resmi çekilmeyi de ihmal etmedi.