Uşak Başkanı Yalım, iftar sofrasında binlerce Uşaklıyla bir araya geldi

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, dün akşam düzenlenen iftar programı kapsamında Uşaklılarla bir araya geldi. Düzenlenen iftar programına katılımın yoğun olduğu görüldü.
Uşak Başkanı Yalım, iftar sofrasında binlerce Uşaklıyla bir araya geldi

31 Mart yerel seçimlerde Uşak Belediye Başkanı olan Özkan Yalım göreve başladığı tarihten bu yana verdiği ilk iftar programında binlerce Uşaklı katılım sağladı.

Uşak Belediye Başkanı Yalım’ın yanı sıra pek çok önemli isim de iftar programındaydı.

Dün yapılan coşkulu törenle mazbatasını alan ve Uşak Belediye Başkanlığı görevine başlayan Özkan Yalım, bu akşam düzenlediği ilk iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi.

aw178114-06-min.jpg

BAŞKAN YALIM’DAN UŞAK HALKINA TEŞEKKÜR

İftar Programına Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’ın yanı sıra, CHP Uşak İl Başkanı Sevinç Yazgan, CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba ve Belediye Meclis Üyeleri katılım sağladı. İftar programında vatandaşların Kadir gecesini de kutlayan Başkan Yalım, herkesle selamlaşarak girdikleri bu yolda gördükleri destekten dolayı vatandaşlara teşekkürlerini iletti. Bundan böyle belediye hizmetlerinin kent genelinde herkese eşit şekilde ulaşacağının altını çizen Yalım; kentin vizyonunu artıracak güzel projelerle Uşak halkına hizmet edeceklerini ifade etti. Halkçı belediye anlayışıyla çalışacaklarını vurgulayan Başkan Yalım, mübarek Ramazan ayı vesilesiyle halkın her kesimiyle kucaklaşmaktan ve tüm gönüllere temas etmekten mutluluk duyduklarını kaydetti.

Başkan Yalım’ın, Uşak halkı için düzenlediği iftar programına katılımın çok yoğun olduğu görüldü.