OEDAŞ’tan Uşak İçin Kesinti Programı: Saat Saat Plan Paylaşıldı
Yapılan açıklamaya göre, planlı bakım çalışmaları nedeniyle gerçekleştirilecek kesintilerde en uzun süreli elektrik kesintisi Eşme ilçesinde yaşanacak.
Eşme'de 7 Saat Sürecek Geniş Kapsamlı Kesinti
OEDAŞ verilerine göre, 18 Mart Çarşamba günü Eşme ilçesinde en kapsamlı elektrik kesintisi 09:30 ile 16:00 saatleri arasında uygulanacak. Tam 6.5 saat sürecek kesintiden etkilenecek bölgeler şöyle:
Dereköy Mahallesi'nde; Koca Ahmetler, Molla Osmanlı, Abacılar ve Gerali bölgeleri ile köy merkezi, Günyaka Mahallesi'nde; İlikli, Nazlı, Aliağalar, Orta, Musalar, Şerif Damları, Hemitli, Ömer Ağalar, Arzular, İbrahim ve Bekir Damları, Karabacaklı Mahallesi'nde; Aşağı, Merkez, Yörük Koç ve Hocalar, Saraycık Mahallesi'nde; Çolaklar, Kadılar, Kılıçlı, Hacıbekirli, Abdurrahmanlı ve köy merkezi ile Uluyayla Mahallesi'nin tamamı.
Aynı ilçede Yeleğen Yıldırımlar ve Dereli bölgelerinde ise sabah 09:00-09:30 ve akşam 16:30-17:00 saatleri arasında iki ayrı kısa süreli kesinti daha programlandı.
Karahallı Merkezde 5 Saatlik Kesinti
Karahallı ilçesinde ise elektrik kesintisi öğle saatlerinde başlayacak. Merkez ve Yeni mahalleleri ile Konak bölgesini kapsayan kesinti, 12:00 ile 17:00 saatleri arasında tam 5 saat sürecek. Kesintiden etkilenecek cadde ve sokaklar ise şöyle sıralandı:
Konak Mahallesi'nde; Cumhuriyet Caddesi, İnönü Caddesi, Adalet 1 Caddesi, Bahar Sokak ve Yaz Sokak, Yeni Mahalle'de ise İnönü Caddesi boyunca elektrik verilemeyecek.
