OEDAŞ’ın gönüllü çalışanları Uşak Karaağaç Göleti’ndeki çöpleri topladı

OEDAŞ bünyesindeki çalışanlardan oluşan gönüllü bir ekip kurarak Karaağaç Göleti’nde çevre çalışması için harekete geçti. Türkiye Çevre Haftası kapsamında düzenlenen etkinliğe ilişkin OEDAŞ Uşak İl Müdürü Ayhan Turan önemli açıklamalarda bulundu.
OEDAŞ’ın gönüllü çalışanları Uşak Karaağaç Göleti’ndeki çöpleri topladı

Çevre Haftası kapsamında düzenlenen etkinliğe ilişkin OEDAŞ Uşak İl Müdürü Ayhan Turan önemli açıklamalarda bulundu.

Müdür Turan yaptığı açıklamasında iklim krizinin olumsuz etkilerini en aza indirmek ve ortadan kaldırmak için gönüllü çalışmalar yürüttüklerini vurguladı.

5 İLDE ÇEVRE TEMİZLİĞİ YAPILDI

Türkiye Çevre Haftası kapsamında 5 ilde çevre temizliği yapan OEDAŞ’ın temizlik yaptığı adreslerden biri de Uşak Karaağaç Göleti oldu. Konuya ilişkin Turan, yaz aylarında vatandaşların sıkça ziyaret ettiği mesire alanlarının temiz tutulması gerektiğini özellikle vurguladı.

oedas-usak-1-min.jpg

“16 POŞET ÇÖP TOPLADIK”

Etkinlik hakkında bilgi veren OEDAŞ Uşak İl Müdürü Ayhan Turan, “Çevreye karşı sorumlu bir elektrik dağıtım şirketi olarak, iklim krizinin olumsuz etkilerini en aza indirmek için sürdürülebilir yatırımlar gerçekleştirirken aynı zamanda daha yaşanabilir, temiz bir dünya hedefiyle gönüllü çalışmalar yürütüyoruz. Bu kapsamda her yıl yüzlerce fidan dikiyor, orman, göl kenarı gibi alanlarda çevre temizliği yapıyoruz. Türkiye Çevre Haftası’nda da Karaağaç Göleti’nin çevresinde 16 poşet çöp topladık. Biz çevremizi temizlemekten asla çekinmeyiz, arkadaşlarımızın hepsi bu işi gönüllü olarak yapıyor ama umudumuz bu çöplerin hiç atılmadığı, tertemiz bir Uşak’ta yaşamak.” dedi.

Turan, etkinliğe ilişkin yaptığı açıklamasının devamında çevreye hiç çöp atılmayan bir Uşak’ta yaşamayı umduklarını ifade etti. Çevrenin temiz olması ve daha yaşanılabilir bir dünya için gönüllü çalışmalara devam edileceğini ifade eden Müdür Ayhan Turan’ın Karaağaç Göleti’ndeki temizlik çalışması Uşaklılar tarafından tam not aldı.